voestalpine Automotive Components Cold Stamping & Assemblies maakt deel uit van de gespecialiseerde business unit Automotive Components van de Metal Forming Division binnen het voestalpine concern, met internationale vestigingen in Europa, Azië, Noord-Amerika en Afrika. Zij is technologiepartner en toeleverancier van de auto-industrie en werkt samen met alle bekende autofabrikanten.

voestalpine Automotive Components Cold Stamping & Assemblies is met zeven vestigingen in Europa en vier andere buiten Europa de specialist voor op de toekomstgerichte componenten voor lichtgewicht oplossingen.

Onze technische knowhow reikt van koude vervorming en assemblage van complexe onderdelen tot de speciale processen van voestalpine, zoals het phs-ultraform® warm-vervormingsproces en het compacore® proces voor de productie van inline gekleefde magneetstaalpaketten.

Als full-service-partner begeleiden wij onze klanten van de onderdeelconstructie met materiaalexpertise, haalbaarheidsanalyses en de constructie van prototypes en tools, tot en met de serieproductie en reserveonderdelenservice. 

Dankzij onze internationale aanwezigheid kunnen wij onze klanten wereldwijd lokaal ondersteunen, in alle relevante branches. 

De voestalpine Automotive Components Cold Stamping & Assemblies groep is uw sterkte partner voor innovatieve lichtbouwoplossingen voor de mobiliteit van de toekomst.