Productielocatie voor Cold Stamping, Hot Forming en After-Market-oplossingen

voestalpine Automotive Components Cartersville Inc. is de nieuwe US-centrale voor de bevoorrading van ultra-hoogvaste carrosseriecomponenten aan premiumfabrikanten in de autobranche. Het aanbod reikt van geperste onderdelen en modules tot warmvervormde en lasergelaste printplaten. In de nieuw geopende productievestiging worden de volgende kwalitatief hoogwaardige auto-onderdelen (carrosserie-delen) vervaardigd:

De ultramoderne fabriek is de eerste productielocatie van voestalpine voor hoogvaste lichtgewicht auto-onderdelen in de NAFTA-regio. De vestiging in Cartersville is een belangrijke stap voor het voestalpine concern om lokale klanten kwalitatief hoogwaardige support te kunnen leveren. De geografische nabijheid tot de klanten is essentieel omdat voor veel producten een nauw tijdsvenster bestaat tussen productie en verdere verwerking.

voestalpine Automotive Components Cartersville Inc. is de anchor tenant in het Highland 75 Industrial Park, Bartow County, in de staat Georgia. De in het voorjaar van 2014 geopende voestalpine vestiging heeft zich sindsdien zeer snel ontwikkeld. Tot 2020 moet dit project met een totale investering van 70 miljoen US-dollar in meerdere projectfasen voor in totaal 450 nieuwe werkplekken zorgen. Als snel groeiende onderneming zijn wij voortdurend op zoek naar gekwalificeerde medewerkers. Informatie over de carrièremogelijkheden bij voestalpine Automotive Components Cartersville Inc. vindt u onder Carrière.

Vacatures NAFTA