voestalpine Automotive Components Schwäbisch Gmünd GmbH & Co. KG is uw partner voor autocarrosserieën, van zeer innovatieve constructiedelen tot A-klasse-onderdelen voor carrosseriebeplating. Voor onze klanten uit het premium segment produceren wij hoogvaste warmvervormdelen alsmede complexe combinaties van staal en aluminium met een focus op licht gewicht en kwaliteit. Andere zwaartepunten van de onderneming zijn de ontwikkeling en productie van innovatieve prototypen en de bedrijfseigen toolproductie.

Lichter, sterker, stabieler en ultra corrosie-bestendig.

In het indirecte pershardproces van thermisch verzinkt bandstaal tot ultra corrosiebestendige lichtgewicht onderdelen creëren wij met phs-ultraform nieuwe normen. Dankzij phs-directform, een wereldwijde innovatie, kan voor het eerst de kathodische corrosiebescherming van zink in een economisch rendabel direct warmvervormingsproces worden toegepast.

Als complete aanbieder voor de warme vervorming kunnen wij alle gangbare oorsprongsmaterialen en bewerkingsprocessen aanbieden en zijn daarmee de partner voor de toonaangevende Europese fabrikanten en OEM's.

Voor hot forming beschikken wij bovendien over productie- en ontwikkelingscentra in Duitsland, de Verenigde Staten en China.

Uw Competence Center en wereldwijde contactpersoon: