Skip to main content

Varnost v cestnem prometu

Zanesljiva, vodilna sila na področju sistemov varnostnih ograj

Z našimi preverjenimi sistemi za zadrževanje vozil, ki imajo oznako CE, skrbimo za večjo pasivno varnost na evropskih cestah in prispevamo k zaščiti človeških življenj. Našo ponudbo dopolnjujejo varovalne mreže proti divjadi.
Svoje sisteme razvijamo, izdelujemo in prodajamo sami. Celotna veriga IQ-Chain v našem podjetju, od razvoja sistema do montaže, našim strankam zagotavlja najvišjo kakovost.

Vaša varna prednost se začne z našim strokovnim svetovanjem. Naši strokovnjaki nudijo izčrpno svetovanje. S strokovnim znanjem, specifičnim za posamezno državo, nudijo optimalno rešitev ter poskrbijo za nemoteno izvajanje projektov. Vse od Nemčije in Avstrije do Češke, Slovaške, Poljske in Romunije smo s svojimi sistemi varnostnih ograj kompetenten partner za varnost v cestnem prometu.

Sistemi s piloti

Naše vodilo je ponuditi optimalno rešitev za vaše potrebe

Ne glede na to v kateri stopnji zadrževanja ali za katero državo iščete najboljšo rešitev, podjetje voestalpine Krems Finaltechnik vam jo ponuja s široko paleto izdelkov. Stopite v stik z nami, ponudili vam bomo izčrpno svetovanje. Začetne informacije lahko dobite tukaj.

Sidrni sistemi

Sistemi varnostnih ograj nameščeni na gradbene objekte

Iščete sistem varnostnih ograj za uporabo na gradbenih objektih v določeni stopnji zadrževanja, ki zanesljivo izpolnjuje zakonske predpise vaše države? S široko paleto izdelkov sidrnih sistemov varnostnih ograj bomo izpolnili vaše zahteve. Stopite v stik z nami, ponudili vam bomo izčrpno svetovanje. Začetne informacije lahko dobite tukaj.

Poševni elementi

Varnost od začetka do konca

Za vse sisteme s piloti in sidrne sisteme podjetje voestalpine Krems Finaltechnik nudi tudi ustrezne poševne elemente. Usklajeni sistemi olajšajo montažo in izpolnjujejo vse zahteve. Stopite v stik z nami, ponudili vam bomo izčrpno svetovanje. Začetne informacije lahko dobite tukaj.

Prehodi za sisteme

Odlično povezano!

Prehodi za sisteme različne sisteme varnostnih ograj podjetja voestalpine Krems Finaltechnik odlično in brez odprtin povezujejo drugega z drugim ali z betonskimi varnostnimi ograjami. Stopite v stik z nami, ponudili vam bomo izčrpno svetovanje.

blažilnik trkov

Dobro zavarovano!

voestalpine Krems Finaltechnik vam ponuja povratne in nepovratne varnostne blažilnike najnovejše generacije iz 100% jekla za največjo varnost in trajnost. Stopite v stik z nami, ponudili vam bomo izčrpno svetovanje. Začetne informacije lahko dobite tukaj.

Terminal

Trdno zasidrano in zabito!

Blažilnik trka Kremsbarrier Terminal P4 podjetja voestalpine Krems Finaltechnik nudi največjo varnost.
Zahvaljujoč inovativni zasnovi se vozilo v primeru trka nadzorovano upočasni ali preusmeri na stran.
Začetne informacije lahko dobite tukaj.

Zaščita objektov

Dodatna oprema

Varovalne mreže proti divjadi