PREVLAČENJE

EIFELER GROUP

voestalpine Eifeler grupa aktivna je na dinamično rastućem tržištu visokotehnoloških prevlaka već više od 30 godina.

Vlastiti laboratoriji Eifeler grupe za istraživanje i razvoj s visokokvalificiranim inženjerima, fizičarima i kemičarima razvijaju sustave prevlaka koje su jedinstvene na svjetskom tržištu.

EIFELER GROUP svoja znanja transferira svim tvrtkama u voestalpine High Performance Metals diviziji, što ovu tehnologiju čini dostupnom i svim kupcima voestalpine HPM Zagreb d.o.o.

 

 

REZANJE I GLODANJE

Rezanje i strojna obrada visoko legiranih čelika zahtijeva veliko iskustvo i modernu opremu.
Iskoristite prednosti naše usluge rezanja i glodanja po mjeri kupca. Naše usluge osiguravaju profesionalni i ekonomični pristup prema svim Vašim zahtjevima.
Dvije snažne glodalice i pet tračnih pila omogućuju nam ponudu širokog raspona dimenzija i mogućnost da zadovoljimo sve želje kupaca u najkraćem vremenu.
Iskoristite prednosti brze isporuke materijala prema Vašim zahtjevima, kako bi se mogli posvetiti svojim ključnim proizvodnim procesima.

ADDITIVE MANUFACTURING - 3D PRINTANJE

Additive manufacturing – 3D printanje nadopunjuje paletu naših proizvoda i usluga kako bi zadovoljili i najzahtjevnije kupce.  Premium metalnI prah, polazište je za vrhunsko 3D printanje metalnih komponenti.

S novom tehnologijom, voestalpine kreira budućnost, te dodatno potiče proizvodnju metalnog praha osnivanjem istraživačkih centara i proizvodnih pogona. Stručnjaci se bave poboljšanjem metalnih prašaka kao i projektiranjem i proizvodnjom metalnih komponenti u 3D procesu tiskanja.

U mogućnosti smo; u dogovoru s kupcima; ponuditi gotove strojne dijelove i komponente po sistemu “ključ u ruke”:

  • projektiranje
  • 3D printanje
  • toplinska obrada
  • strojna obrada
amc
Please use a browser that is not outdated.

You are using an outdated web browser.

Errors may occur when using the website.