Met ons complete performance-spectrum zijn wij partner van beduidende auto- en truckmerken en leveren wij overwegend aan OEM's als "first tier" met A-klasse-onderdelen voor carrosseriebeplating.

Competentie op het gebied van vervorming en verbinden: Moderne volautomatische hydraulische perslijnen met perskrachten tot wel 2.800 ton maken het gebruik van gereedschappen tot 5.000 mm mogelijk evenals de vervorming van onderdelen van staal en aluminium met een zeer complexe geometrie. Wij beheersen bovendien alle relevante en innovatieve verbindingstechnieken van rolfelsen en clinchen tot het laserlassen van aluminium in alle complexiteiten en voor een grote reeks aantallen. Onze productie-activiteit wordt gecompleteerd door het krachtige dompellakken en de verdere oppervlaktebehandelingen en -oplossingen die aan de meest uiteenlopende kwaliteitseisen voldoen.

Performance-spectrum: Het complete performance-spectrum onder één dak zorgt voor korte wegen en de hoogste mate van efficiëntie. Wij bieden:

  • Ondersteuning bij ontwikkeling en constructie met inbegrip van dieptreksimulaties
  • Projectmanagement voor alle stappen binnen het proces
  • Productie van prototypes en pré-producties
  • Werktuigbouwkunde compleet en exact binnen het bedrijf
  • Assemblage-installaties (ruwbouw) constructie, ontwerp en inbedrijfstelling
  • Serieproductie van gemiddelde en kleine volumes tot reserveonderdelen
  • Modules en systemen klaar om te worden ingebouwd met alle gangbare technologieën
  • Logistieke concepten individueel, flexibel en just in time

Aftermarket Solutions: Wij zijn de partner gedurende de gehele life-cycle tot het model niet meer wordt gemaakt. Met grote flexibiliteit produceren wij klantenservice-onderdelen volgens de behoefte van onze klanten ook in beperkte en zeer beperkte serieomvang. Onze originele kwaliteitsonderdelen bieden fabrikanten, toeleveranciers en eigenaren van voertuigen de hoogste mate van zekerheid.

Kwaliteit: Onze klanten zijn toonaangevende OEM's. Onze pretentie is om de beste kwaliteit volgens afspraak te leveren. Derhalve moeten onze producten, processen en medewerkers uitstekend zijn. Ons kwaliteitssysteem is gebaseerd op ISO-9000, ISO-TS 16949 en VDA 6.1. Deze certificaten zijn de basis voor onze interne proces- en werkinstructies die de ontwikkelingskwaliteit en duurzaamheid van onze processen garandeert. Daarnaast zijn wij ook gecertificeerd conform OHSAS-18001 (milieu) en ISO-14001 (arbeidsveiligheid).