voestalpine Böhler Welding

Diamondspark - Discover the ultimate benefits

8. aug 2018

With our Diamondspark product range we offer highest quality wires manufactured in Europe – from seamless tubular to the brand new laser sealed types: premium seamless cored wires.

olvasson tovább

Advanced Pipeline Training

20. - 21. aug 2018 | Jakarta, Indonesia

​This course deals with pipeline welding applications including relevant practical examples focusing on cored wires and stick electrodes. This expert seminar provides ins​ide ​knowledge of focus industries.

olvasson tovább

Grosse Unterstützung für grosse Herausforderungen

Success Story

voestalpine Böhler Welding stellt optimale Schweißleistung für das Dammbauprojekt in Baihetan/China sicher.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Leitung Qualitäts-, Umwelt-, Arbeitsschutzmanagement, Prüfzentrum

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen

Ausbildung zur / zum Industriekauffrau / mann 2019 in Bad Krozingen

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen