voestalpine Böhler Welding
voestalpine Böhler Welding

The Future of Productivity presented on Schweissen & Schneiden: Wire Arc Additive Manufacturing

19. szep 2017

Wire Arc Additive Manufacturing (WAAM):3D printing with the best-in-class wire alloys. Additive manufacturing – popularly known as 3D printing – is one of the most revolutionary new manufacturing methods of our time.

olvasson tovább

Schweissen & Schneiden 2017

25. - 29. szep 2017 | Düsseldorf, Germany

In 2017 the world’s largest and most important exhibition on Welding & Cutting is back to Germany.

olvasson tovább

No Solar Energy without Polysilicon

Success Story | Netherlands

Verolme® Special Equipment (VSE), is an important supplier of reactors for the polysilicon sector which produces the raw material for the solar and electronics industry worldwide. The thick-walled reactor shells are welded with the hot wire GTAW process using UTP A 2133 Mn welding wire which has an optimized chemical composition and an ultra-clean surface finish optimized for this process

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Technical Sales Manager - North Texas

voestalpine Böhler Welding USA, Inc.
Dallas, TX