voestalpine Böhler Welding
voestalpine Böhler Welding

Drum Systems for Cost-Efficient Welding presented on Schweissen & Schneiden!

26. szep 2017

Wire Volume Systems for Cost-Efficient Welding. Welding wires from voestalpine Böhler Welding can be supplied in special volume packaging in the form of round, square and octagonal drums with filling contents from 100 up to 500 kg. Explore them on Schweißen & Schneiden 2017!

olvasson tovább

Schweissen & Schneiden 2017

25. - 29. szep 2017 | Düsseldorf, Germany

In 2017 the world’s largest and most important exhibition on Welding & Cutting is back to Germany.

olvasson tovább

No Solar Energy without Polysilicon

Success Story | Netherlands

Verolme® Special Equipment (VSE), is an important supplier of reactors for the polysilicon sector which produces the raw material for the solar and electronics industry worldwide. The thick-walled reactor shells are welded with the hot wire GTAW process using UTP A 2133 Mn welding wire which has an optimized chemical composition and an ultra-clean surface finish optimized for this process

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Technical Sales Manager - North Texas

voestalpine Böhler Welding USA, Inc.
Dallas, TX