voestalpine Böhler Welding

Welding technology at the SLV Mannheim

21. jún 2018

For the 7th time, the SLV Mannheim, together with the "Fördergemeinschaft e.V.", organized the technology show "All about welding".

olvasson tovább

Expert Cored Wires

10. - 11. júl 2018 | Cittadelly, Italy

This course deals with welding applications including relevant practical examples focusing on cored wires. This expert seminar provides inside knowledge of focus industries.

olvasson tovább

Rundnahtschweißen von Pumpen- und Armaturengehäusen

Success Story

Die Anforderung des Kunden war: Steigerung der Produktivität durch eine geeignete Automatisierung. Durch die Umstellung von Lichtbogenhandschweißen auf das UP-Verfahren wurde die Produktivität um ein Vielfaches gesteigert.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Leitung Finanzbuchhaltung (m/w)

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen

Lider de Desarrollo de Nuevos productos y Calidad

voestalpine Bohler Welding México, S.A. de C.V.
Tlalnepantla