voestalpine Böhler Welding

Welding know-how joins steel

Vi är ett ledande företag i svetsbranschen med över 100 års erfarenhet och fler än 50 dotterbolag och 4 000 distributörer över hela världen. Vårt omfattande produktutbud och vår svetskompetens i kombination med vår globala organisation garanterar att vi finns nära dig. Med en djup förståelse för dina behov kan vi lösa dina krävande utmaningar med kompletta svetslösningar. Perfekt synkroniserade och lika unika som ditt företag.

Lasting connections

Perfekt anpassning av svetsmaskiner, tillsatsmaterial och teknik i kombination med vår berömda expertis om tillämpningar och processer ger den bästa lösningen för dina behov. En sann och beprövad förbindelse mellan människor, produkter och teknik. Resultatet blir vad vi lovar: Kompletta svetslösningar för långsiktiga relationer.

Läs mer

Tailor-made Protectivity (TM)

Kombinationen av våra högkvalitativa produkter och tillämpningskompetens reparerar och skyddar inte bara metallytor och komponenter. Vårt ingenjörsteam med erfarenhet av dina specifika tillämpningar ger dig anpassade lösningar som leder till ökad produktivitet för dina krävande utmaningar. Resultatet blir vad vi lovar: Tailor-Made Protectivity™.

Läs mer

In-depth know-how

Som tillverkare av tillsatsmaterial för lödning och hårdlödning erbjuder vi beprövade lösningar baserade på 60 års industrierfarenhet, testade processer och metoder, tillverkade i Tyskland. Denna djupgående expertis gör oss till den partner som föredras internationellt för att lösa lödnings- och hårdlödningsutmaningar med hjälp av innovativa lösningar. Resultatet blir vad vi lovar: Innovation baserad på djupgående expertis.

Läs mer

Våra värden

Åtta tydliga värden förenar våra medarbetare runt om i världen i deras tänkesätt och agerande och beskriver vad som gör oss till det vi är.

Specialized

Vi koncentrerar oss på vår kärnverksamhet för att tillhandahålla största möjliga expertkunskaper inom vårt specialområde.

Global

Vi tänker globalt och handlar lokalt. Enligt denna devis stämmer vi av vår verksamhet runt om i världen och säkerställer samtidigt att våra kunder har en lokal kontakt för att uppnå största möjliga nytta. 

Solid

Vi räknas som en ansvarsfull partner som man kan lita på – idag och även i framtiden. Våra affärsförbindelser utmärker sig genom beständighet och lång livslängd på samma sätt som våra produkter. Vi håller vad vi lovar.

Connected

Vi har ett nära samarbete som team och utbyter kunskap över gränserna. Vid införlivar partners i våra processer och skapar därigenom större nytta för alla.

Pioneering

Som en pionjär slår vi alltid in på nya tekniska vägar, som ingen tidigare vandrat. Vi sätter därigenom måttstockar i utvecklingen av unika och högkvalitativa lösningar för svetsindustrin.

Excellence

Genom entusiasmen över vårt arbete går vi alltid utöver de normala ramarna och överträffar våra kunders förväntningar. Med prestationer utöver det vanliga lämnar vi konkurrenterna bakom oss och blir ledande inom teknik och rådgivning.

Expertise

Genom våra djupa metallurgiska kunskaper och vår mångåriga erfarenhet kan vi erbjuda våra kunder teknisk rådgivning för att lösa de mest krävande problemställningar.

Customer Focused

Kunden står i centrum för all vår verksamhet. Vår utveckling, våra tjänster och våra produkter är inriktade på våra kunders behov för att uppnå bästa möjliga resultat.