voestalpine Böhler Welding

Welding know-how joins steel

Kunder i över 150 länder tar del av voestalpine Böhler Weldings expertis. Med fokus på tillsatsmaterial erbjuder voestalpine Böhler Welding omfattande teknisk rådgivning och individuella lösningar för industriella svets- och lödningsapplikationer. Närheten till kunden garanteras av 43 dotterbolag i 28 länder, 2 300 anställda och mer än 1 000 distributörer över hela världen. voestalpine Böhler Welding erbjuder tre specialiserade varumärken för att tillgodose våra kunders och samarbetspartners behov.

Lasting connections

Med mer än 2 000 produkter för sammanfogning erbjuder Böhler Welding en världsunik produktportfölj för alla vanligt förekommande metoder för bågsvetsning. Att skapa hållbara förbindelser är vår märkesfilosofi. Både vid svetsning och på det personliga planet är vi en tillförlitlig partner för våra kunder.

Läs mer

In-depth know-how

Tack vare ingående kunskaper om bearbetningsmetoder och applikationer erbjuder Fontargen Brazing de bästa hård- och mjuklödningslösningarna, som bygger på beprövade produkter med tysk teknik. Våra applikationsteknikerhar ett gediget kunnande, som vilar på erfarenheter från flera årtionden.

Läs mer

Tailor-made Protectivity (TM)

Decenniers erfarenhet av branschen och praktiskt kunnande inom områdena reparation och slitageskydd samt påläggssvetsning är vårt kännetecken. I kombination med innovativa och kundanpassade produkter möjliggör vi ökad produktivitet för våra kunder och garanterar bästa skydd för komponenter.

Läs mer

Våra värden

Åtta tydliga värden förenar våra medarbetare runt om i världen i deras tänkesätt och agerande och beskriver vad som gör oss till det vi är.

Specialized

Vi koncentrerar oss på vår kärnverksamhet för att tillhandahålla största möjliga expertkunskaper inom vårt specialområde.

Global

Vi tänker globalt och handlar lokalt. Enligt denna devis stämmer vi av vår verksamhet runt om i världen och säkerställer samtidigt att våra kunder har en lokal kontakt för att uppnå största möjliga nytta. 

Solid

Vi räknas som en ansvarsfull partner som man kan lita på – idag och även i framtiden. Våra affärsförbindelser utmärker sig genom beständighet och lång livslängd på samma sätt som våra produkter. Vi håller vad vi lovar.

Connected

Vi har ett nära samarbete som team och utbyter kunskap över gränserna. Vid införlivar partners i våra processer och skapar därigenom större nytta för alla.

Pioneering

Som en pionjär slår vi alltid in på nya tekniska vägar, som ingen tidigare vandrat. Vi sätter därigenom måttstockar i utvecklingen av unika och högkvalitativa lösningar för svetsindustrin.

Excellence

Genom entusiasmen över vårt arbete går vi alltid utöver de normala ramarna och överträffar våra kunders förväntningar. Med prestationer utöver det vanliga lämnar vi konkurrenterna bakom oss och blir ledande inom teknik och rådgivning.

Expertise

Genom våra djupa metallurgiska kunskaper och vår mångåriga erfarenhet kan vi erbjuda våra kunder teknisk rådgivning för att lösa de mest krävande problemställningar.

Customer Focused

Kunden står i centrum för all vår verksamhet. Vår utveckling, våra tjänster och våra produkter är inriktade på våra kunders behov för att uppnå bästa möjliga resultat.