voestalpine Böhler Welding

Karriär

Vägen till voestalpine Böhler Welding! Våra anställda är bland de främsta i världen.

voestalpine Böhler Welding är en ledande tillverkare och global leverantör av svetsmaterial och tillsatsmaterial för industriell svetsning och lödning.

Våra huvudkontor är belägna i Europa. 2 000 anställda arbetar för oss på 11 produktionsenheter och 34 försäljningskontor i 25 länder runt om i världen. Vi ingår i voestalpine, en österrikisk stålproducent och internationellt ledande leverantör av specialstålprodukter.

Är du motiverad och engagerad? Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö och stabilitet i dagens komplicerade och utmanande värld. Du får möjlighet att lämna ditt eget tydliga bidrag.

Att leva upp till högt ställda krav är vår företagsfilosofi som alla anställda ansluter sig till. Vi väntar oss mycket av vår personal för att kunna möta de utmaningar som ligger framför oss. Samtidigt stöder vi våra anställda genom att erbjuda personliga utvecklingsmöjligheter och låta dem ta del av företagets framgångar.

Legida platser

Letar du efter rätt jobb? Vi letar efter de rätt personerna! Kanske någon av våra tjänster nedan är den rätta för dig…

Läs mer

Spontanansökan

Om du tror att du skulle vara en tillgång för vårt team och vet att vi skulle vara intresserade av att läsa ditt CV, använd formuläret nedan för din ansökan.

Läs mer