voestalpine Böhler Welding

Närhet till kund i varje relation

Framgångssagor | Graz, Vienna

ZULTNER – grossist och Platinum Partner till voestalpine Böhler Welding

Specialstål, aluminium, icke-järnmetaller och halvfabrikat, rörledningssystem, lösningar för metallbearbetning och naturligtvis svetsteknik – Zultner är en ledande grossist i Österrike vars rådgivningskompetens är lika omfattande som produktportföljen.

"Som specialist på svetsutrustning och svetstillsatser garanterar vi perfekt avstämda lösningar."

Bernd Flachs, vd 

Kvalitet står sig

Zultners konsulter har ett kunnande som är ett föredöme för hela branschen. Nåja, en sak vet de inte, och det är när samarbetet med voestalpine Böhler Welding inleddes. Det ligger så långt tillbaka i tiden, att inte ens de som arbetat längst vid företaget minns det. Det måste ha varit någon gång i mitten av 1900-talet. Liksom voestalpine Böhler Welding förenar Zultner långsiktig tillförlitlighet med ständig vidareutveckling. Detta familjeföretag i tredje generationen har en heltäckande närhet till kunderna med sina fyra anläggningar i Graz, Klagenfurt, Wels och Wien. Den moderna, effektiva logistiken ger snabb tillgänglighet.

Svetstekniska hellösningar

Vd Bernd Flachs sätter fingret på en avgörande kundfördel: ”Vi levererar kompletta lösningar för svetsteknik, specialist på svetsutrustning och svetstillsatser – det garanterar perfekt avstämda lösningar. Vi erbjuder även den bästa rådgivningen om svetstillsatser för varje tillämpning. Här får vi exemplariskt stöd av voestalpine Böhler Welding. Det sträcker sig även till att tekniker från voestalpine Böhler Welding besöker våra kunder tillsammans med våra experter, eftersom vissa svetsproblem bara kan lösas på plats.”

Flera europeiska svetsspecialister samt specialiserade interna handläggare utgör kärnan i försäljningsteamet, som har hand om ca 5 000 aktiva kunder. I genomsnitt 150 ton svetstillsatser ligger leveransberedda på lagret.

Platinum Partner

Zultners tjänster och service uppskattas inte bara av kunderna. År 2016 utsågs företaget till Platinum Partner. Det är den finaste utmärkelsen som delas ut av voestalpine Böhler Welding inom ramen för Partner Performance Programme.