voestalpine Böhler Welding

Långsiktigt framgångsrik

Framgångssagor | Buchs

Hitachi Zosen KRB AG – specialist på sopförbränningskraftverk.

Sopförbränningskraftverk skonar våra resurser, och omvandlar avfall till energi. De tryckkärls- och maskinkomponenter som tillverkas av detta schweiziska kvalitetsföretag vid fabriken i Buchs ger ett viktigt bidrag till en hållbar och långsiktig energiförsörjning. Översyn och reparation av sådana anläggningar utgör kärnkompetensen hos Hitachi Zosen KRB voestalpine Böhler Welding är en ständig partner i detta.

Normenlig och individuell tillverkning

Membranväggar och rörknippen med och utan påsvetsning för värmepannor av olika typer ingår i portföljen liksom paneler med påsvetsning för brännkammare eller många meter långa och höga slaggavskiljare. I översynen av anläggningar sätter företaget standarden genom att komponenter nytillverkas individuellt, även om de ursprungliga ritningarna inte längre finns kvar.

Internationellt framgångsrik 

Med egen produktion i den modernt utrustade fabriken i Buchs kan kundernas önskemål om dimensioner, konstruktion och leveranstid uppfyllas på bästa sätt. Dessa schweiziska specialister är mycket framgångsrika med sina individuella lösningar på huvudmarknaderna i Schweiz och Tyskland. En individuell lösning finns även för den mest använda svetstillsatsen. Vd Heinrich Denzler säger: ”Vi levererar mycket individuell kvalitet till våra kunder. voestalpine Böhler Welding erbjuder oss detsamma ifråga om tråd.”

 

Som det schweiziska företag som har störst erfarenhet av påsvetsning förlitar vi oss på detta område på de svetstillsatsleverantörer som i sin tur har den största erfarenheten.

Heinrich Denzler, vd Hitachi Zosen KRB AG

Individuella svetstillsatser 

Vid tillverkningen används moderna svetsrobotar. Viktiga kriterier är här snabbhet, friktionsfri process, fogar av felfri kvalitet, vilket minskar det manuella efterarbetet och även slitaget på brännarna. För att motsvara parametrarna enligt de specifika kraven från Hitachi Zosen KRB, rullar voestalpine Böhler Welding om tråden och tillämpar anpassade processer för att understödja bästa möjliga svetsprocess och tillverkning.

Samarbetet med voestalpine Böhler Welding är mycket gott”, bekräftar Heinrich Denzler och fortsätter: ”voestalpine Böhler Weldings representanter kommer regelbundet på besök till oss i Buchs, i vissa fall är även tekniker från Hamm snabbt på plats hos oss; och vi får mycket goda råd när grundmaterial förändras eller när vi ställs inför nya eller speciella utmaningar.”

"voestalpine Böhler Weldings tekniker kommer snabbt till vår fabrik när vi har frågor."            

Heinrich Denzler