voestalpine Böhler Welding

Kellner & Kunz AG – ledande handels- och tjänsteföretag

Framgångssagor | Wels

Kellner & Kunz AG – ledande handels- och tjänsteföretag

"voestalpine Böhler Weldings leveranssäkerhet och support är mycket god. Beställningar expedieras omgående."

120 000 produkter och dagligen kommer det till fler. Kellner & Kunz sätter bland annat standarden för verktyg och fästteknik, och voestalpine Böhler Welding är deras partner för svetstillsatser sedan årtionden. 60?% av företagets totala omsättning härrör från tjänster för industrikunder, ett imponerande bevis på deras höga prestanda inom detta område.

Framgångsrikt även utanför landets gränser

Kellner & Kunz är en del av RECA-koncernen och med över 1 000 medarbetare och 17 nationella och internationella anläggningar från Polen, Slovakien och Kroatien till Turkiet. Det egna varumärket RECA är ett begrepp för proffs i fråga om allt från lim till standard. Därtill erbjuder man produkter från ledande kvalitetstillverkare – som voestalpine Böhler Weldings svetstillsatser.

Partner med kvalitet

Styrelseledamot Walter Bostelmann: ”Jag har varit vid företaget i 30 år, voestalpine Böhler Welding var vår partner redan när jag kom dit. Vi och våra kunder kan lita på kvaliteten hos produkter och tjänster till 100 %. Och voestalpine Böhler Welding kan förlita sig på oss som säljpartner. I detta sammanhang är vi stolta över att vi på voestalpine Böhler Welding fått en utmärkelse som guld-partner.

Många olika säljkanaler 

Telefonbeställning, webbutik och hämtbutiker i Graz, Wels och Wien finns att tillgå och kompletteras av utesäljarna. Bara i Österrike är det 280 medarbetare. Med sin kompetens och närvaro hos kunden har de 90 % av den österrikiska omsättningen av svetstillsatser. Kellner & Kunz är även närvarande hos industrikunder på andra sätt.

Framgångsrik med inköpstjänster

Vid denna tjänst knyts kundens lager ända ut till de enskilda utlämningsautomaterna samman med Kellner & Kunz. Varje uttag registreras, lagertillgångarna säkras för kunden och kompletteras automatiskt direkt på lagret. Med en kombination av kvalitetsprodukter, -tjänster, effektiv logistik och en engagerad kundorientering ser Kellner & Kunz AG till att allt flyter perfekt hos kunden.