voestalpine Böhler Welding

Goda råd och snabb leverans

Framgångssagor | Ennsdorf bei Enns

EISEN NEUMÜLLER – ståldistribution och avfallshantering

Snabbhet i alla avseenden är ett kännetecken för EISEN NEUMÜLLER. Detta dynamiska familjeföretag tog in svetstillsatser i portföljen först för några år sedan och räknas redan till de viktigaste handelspartners som voestalpine Böhler Welding har i Österrike.

Komplett produktprogram

Hela voestalpine Böhler Weldings portfölj med alla tre varumärkena, category brands, erbjuds. Närmare 200 ton svetstillsatser hålls i det moderna uppvärmda lagret. Den effektiva och efter produkterna exakt avstämda interna logistiken ger enkel och effektiv lagerhantering. Oavsett om det gäller en standardprodukt med snabb omsättning som en EV 50-elektrod eller en speciell typ av silverlod – EISEN NEUMÜLLER har det och levererar snabbt till kunden. Det gäller både små mängder och leveranser på upp till flera ton med en lastbil i den stora fordonsflottan. Det som beställs idag före kl. 15.00, levereras i morgon inom Österrike.

"voestalpine Böhler Weldings tekniker åker med till våra kunder. Man skulle kunna säga: Rådgivning med Welding-specialister på plats."

Roland Mathä, inköp och försäljning av svetstillsatser

Riktigt goda råd

Roland Mathä är ansvarig för inköp och försäljning av svetstillsatser. Han har 15 års erfarenhet och kommer från voestalpine, där han redan har samarbetat med voestalpine Böhler Welding. Det goda samarbetet fortsätter. Roland Mathä, “Kunden beskriver material och krav för oss, och vi ger råd och hittar rätt svetstillsats. Men servicen fortsätter efter det, och här bistår voestalpine Böhler Welding oss på ett utmärkt sätt. Vid speciella frågeställningar åker jag ut till kunden med en utetekniker från voestalpine Böhler Welding. Då tar vi personligen reda på alla relevanta förhållanden på plats och ger råd. Vi utfärdar även fabrikscertifikat och gör fabrikskontroller.”

Leverans just-in-time 

Renoveringen av Prater-bron i Wien, en åttafilig bilbro över Donau, är ett projekt som man just nu levererar svetstillsatser till. Upp till 40 ton kommer de upp till 20 svetsarna att behöva.  EISEN NEUMÜLLER är på plats vid behov och levererar just-in-time – i alla situationer. Roland Mathä: “Med stöd av voestalpine Kapfenberg lyckades vi leverera en produkt som behövdes omedelbart på byggplatsen i Wien på några få timmar, trots att vi inte hade den i lager. Man måste säga att voestalpine Böhler Welding just fits for us!”