voestalpine Böhler Welding

Application Technology Centers

Onze Application Technology Centers zijn de kenniscentra voor onze klanten, leveranciers en personeel waarin kennis, technologie en onderzoek een uniek geheel vormen dat optimaal op uw specifieke behoeften is afgestemd.

Ondersteuning, waar u ook bent

Als een competente en betrouwbare producent en leverancier van toevoegmateriaal en diensten voor lastechniek heeft voestalpine Böhler Welding wereldwijd een groot aantal Application Technology Centers opgericht om zijn klanten technische ondersteuning op locatie te kunnen bieden. Alle productie-units en de belangrijke verkoopkantoren beschikken dan ook over hun eigen Application Technology Center. Zij leveren niet alleen pre-sales en post-sales technische ondersteuning, maar bieden ook simulatie van klanttaken. Daarnaast worden er lasprocedures op maat ontwikkeld en staan onze applicatie-engineers de klanten graag terzijde met advies voor verdere kwalificatie. In het meest recente verleden hebben wij een nieuw Application Technology Center geopend in India, nabij ons verkoopkantoor in Mumbai. En in 2013 zal voestalpine Böhler Welding een nieuw zelfstandig Application Technology Center in Dubai openen om zijn klanten in het Midden-Oosten met technische dienstverlening te ondersteunen. 

State-of-the-art technologie

Onze Application Technology Centers zijn allemaal uitstekend uitgerust met zeer geavanceerde machines en apparatuur die speciaal zijn ontwikkeld voor de veiligheidstechnisch zeer veeleisende en complexe werkzaamheden. Behalve de standaard GMAW- en GTAW-configuraties biedt voestalpine Böhler Welding tevens booglassen onder poederdek met massieve en gevulde draad en bandlassen door middel van booglassen onder poederdek of elektroslaklassen. Bovendien beschikt de onderneming over secties voor hardsolderen, met name om hardsolderen en zachtsolderen te promoten. Daarbij worden de kennis en ervaring die met verschillende toepassingen en in verschillende industrietakken worden opgedaan, door onze application engineers tijdens nationale en internationale workshops graag gedeeld.