voestalpine Böhler Welding

Hoogkwalitatieve lastoevoegmaterialen voor industriële toepassingen voor onderhouds- en reparatielassen en cladding. Door de merken UTP en Soudokay toe te voegen aan het moedermerk voestalpine Böhler Welding kan UTP Maintenance terugblikken op een trotse geschiedenis van zestig jaar als innovatieve leverancier van lastechnische producten. Het is de wereldleider in de sectoren onderhouds- en reparatielassen en cladding.

Tailor-Made Protectivity™

Dankzij de combinatie van onze hoogwaardige producten en applicatie-expertise, repareert en beschermt u niet alleen metalen oppervlakken en componenten. Ons team van ingenieurs, met veel ervaring op het gebied van uw specifieke toepassingen, biedt u oplossingen op maat, wat resulteert in een verhoogde productiviteit voor al uw veeleisende uitdagingen. Het resultaat is wat we beloven: Tailor-Made Protectivity™.

Oplossingen overal ter wereld

De producten en diensten van UTP Maintenance worden via de wereldwijde vestigingen van voestalpine Böhler Welding en zijn dealernetwerk beschikbaar gesteld in meer dan 150 landen. Een team van lasexperts staat de klant met raad en daad ter zijde bij alle lastechnische uitdagingen.

Reparatie

De beste keuze bij uw dagelijkse reparatie-uitdagingen.

meer lezen

Slijtagebescherming

De beste keuze bij uw dagelijkse slijtage-uitdagingen.

meer lezen

Cladding

De beste keuze bij uw dagelijkse corrosie-uitdagingen (cladding).

meer lezen

Thermische spuitpoeders & PTA

De beste keuze bij uw dagelijkse thermische spuituitdagingen.

meer lezen

Accessories

Safety Equipment for welders

More information