voestalpine Böhler Welding

Hoogkwalitatieve lastoevoegmaterialen voor industriële toepassingen voor onderhouds- en reparatielassen en cladding. Door de merken UTP en Soudokay toe te voegen aan het moedermerk voestalpine Böhler Welding kan UTP Maintenance terugblikken op een trotse geschiedenis van zestig jaar als innovatieve leverancier van lastechnische producten. Het is de wereldleider in de sectoren onderhouds- en reparatielassen en cladding.

Tailor-Made Protectivity™

Industrie-ervaring en toepassingsknowhow samen met innovatieve en op maat gemaakte producten (tailor-made) garanderen de klant de ideale combinatie van productiviteit (productivity) en bescherming (protection) voor de kortste operationele tijden en het hoogste prestatievermogen van hun producten. Dat verklaart het leidende principe van UTP Maintenance —“tailor-made protectivity” — dat de focus op de klant legt.

Oplossingen overal ter wereld

De producten en diensten van UTP Maintenance worden via de wereldwijde vestigingen van voestalpine Böhler Welding en zijn dealernetwerk beschikbaar gesteld in meer dan 150 landen. Een team van lasexperts staat de klant met raad en daad ter zijde bij alle lastechnische uitdagingen.

Reparatie

De beste keuze bij uw dagelijkse reparatie-uitdagingen.

meer lezen

Slijtagebescherming

De beste keuze bij uw dagelijkse slijtage-uitdagingen.

meer lezen

Cladding

De beste keuze bij uw dagelijkse corrosie-uitdagingen (cladding).

meer lezen

Thermische spuitpoeders & PTA

De beste keuze bij uw dagelijkse thermische spuituitdagingen.

meer lezen

Accessories

Safety Equipment for welders

More information