voestalpine Böhler Welding

Lasting Connections

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen. Daarom kiezen wij voor teamwork, betrekken wij partners en klanten, en delen wij kennis over alle grenzen heen. Communicatie en oplossingen leveren aan onze klanten via onze Channel Strategy is bepalend voor ons duurzaam succes. Samen kunnen we meer bereiken.

Een gerenommeerd leidend merk in de markt van toevoegmaterialen.

Klanten en partners in meer dan 150 landen stellen hun vertrouwen in onze producten en oplossingen. De toepassingservaring, gedurende meer dan acht decennia opgedaan in alle delen van de wereld, maakt van Böhler Welding (voorheen Böhler Welding Group) de voorkeurspartner van vooraanstaande bedrijven in tal van veeleisende sectoren en marktsegmenten. Als innovatieleider werken we steeds nauw samen met onze klanten en partners om innovatieve nieuwe producten en lasoplossingen te ontwikkelen voor de toekomst. Het is onze bedoeling dat u als voestalpine Böhler Welding- distributeur deelneemt aan ons succes en onze commerciële ontwikkeling. Wij werken hard aan de verdere versterking van dit kanaal, voor zowel verbindingslassen als onderhouds- & reparatielassen en hardsolderen.

De belangrijkste hoekstenen hiervoor zijn een certificeringsproces, marketing en commerciële ondersteuning, marktcommunicatie, toeleveringslogistiek en opleidingsprogramma’s. Al deze puzzelstukken moeten op de juiste plaats vallen. Zo kunnen wij duidelijk maken wat u voor ons betekent en onze positie binnen het distributeurskanaal en de totale markt verklaren. Wij garanderen dat onze distributiepartners sneller en winstgevender groeien dankzij de verkoop van onze producten en diensten. Tegelijk versterken ze zo hun eigen positie is de lasbranche. Onze distributeurprogramma is gestoeld op de volgende principes:

  • de creatie van strategische samenwerkingen
  • het werken met sterke lokale en internationale distributeurs van lasproducten
  • de ontwikkeling van langetermijnpartnerschappen en win-winrelaties
  • inzet voor ontwikkeling van/investeren in onze distributeurs
  • verbintenis tot technische uitmuntendheid

Join Full Service

Wij willen u een reële toegevoegde waarde bieden, zodat u dat ook kunt doen voor uw eigen klanten.

Wij beschouwen een onvoorwaardelijke klantgerichtheid als de sleutel voor succes. Wij bieden de eindklant een volledige ondersteuning zodat deze niet gewoon maar één oplossing, maar de beste oplossing krijgt. Met onze dienstverlening creëren we een reëel klantenvoordeel - bekwaam, snel en eenvoudig.

Wij bieden u commerciële ondersteuning door middel van technische handboeken, verkoopliteratuur, internationale reclame, merchandising en POS-materiaal zodat u zich succesvol kunt positioneren als vakbekwaam leverancier van het beste toevoegmateriaal ter wereld. De verkoop van technische producten in een B2B-omgeving vergt uiteraard technische suprematie en een correcte prijszetting. Het belang van een emotionele binding en de principes van de branding mogen evenwel niet uit het oog worden verloren. Klanten die op zoek zijn naar uw merk gaan sneller over tot aankoop en zijn bereid u een eerlijke prijs betalen. Zo kunt u zich concentreren op uw corebusiness – de verkoop en de plaatselijke dienstverlening. U zult de vruchten plukken van de reclamecampagnes voor nieuwe producten. Zij leveren immers nieuwe klanten op en sturen prospecten en andere belangstellenden direct uw richting uit.

Bij onze experts kunt u terecht voor alles wat belangrijk is. Profiteer van hun ervaring en hun deskundigheid op het vlak van metallurgie, lasprocessen en industriële toepassingen om uw eigen knowhow naar een hoger peil te tillen.

Onze koffers zijn gepakt! We kunnen niet al uw vragen achter ons computerscherm beantwoorden. Als dat nodig is, verplaatsen onze experts zich naar uw fabriek. Wij bieden tevens individuele product- en toepassingsopleidingen voor uw ingenieurs en uw las- en verkoopmedewerkers.

Toevoegmaterialen prekwalificeren voor lastoepassingen is een complexe en tijdrovende bezigheid. Toch is het nodig om processen te standaardiseren en kwaliteitsdoelstellingen te definiëren. Onze experts voeren las- en praktijktests uit. Ze beschikken over de relevante ervaring om u te helpen de juiste beslissingen te treffen.

Onze state-of-the-artlaboratoria zijn internationaal gecertificeerd en geaccrediteerd. Onze ervaren experts genieten internationaal aanzien. Ze bieden klanten gedetailleerde chemische en mechanische analyses die worden beheerd door middel van een procesgestuurd algemeen IT-systeem en staan borg voor een hoge graad van betrouwbaarheid en zekerheid.

In de hele sector hebben wij de reputatie verworven van bereikbaarheid voor onze klanten. Men weet er dat we zelfs de moeilijkste opdrachten tot een goed einde brengen – vóór en na de verkoop. Onze deskundige en ervaren engineers staan te allen tijde tot uw beschikking voor al uw vragen en opmerkingen, hoe uitdagend deze ook zijn.

Materialen leveren op internationale werven is niet altijd even gemakkelijk. Onze logistiekmanagers kunnen terugvallen op hun uitgebreide ervaring en hun landenkennis om uw solide leverketen te ontwerpen. Dit draagt bij tot de vermijding van vertragingen en materiaalonderbrekingen.