voestalpine Böhler Welding

Welding know-how joins steel

De knowhow van voestalpine Böhler Welding verenigt klanten in meer dan 150 landen. voestalpine Böhler Welding richt zich uitsluitend op lastoevoegmateriaal en biedt uitgebreid technisch advies en individuele oplossingen voor industriële las- en soldeertoepassingen. Klantnabijheid is gegarandeerd dankzij 43 vestigingen in 28 landen, 2300 medewerkers en meer dan 1000 commerciële partners in de hele wereld. voestalpine Böhler Welding voert drie gespecialiseerde en doelgerichte productmerken om te allen tijde de wensen van onze klanten en partners optimaal te beantwoorden.

Lasting connections

Meer dan 2000 producten voor verbindingslassen door middel van alle klassieke procedés van elektrodenlassen zijn gebundeld in een assortiment dat in de hele wereld zijn gelijke niet kent. Duurzame verbindingen maken is de merkfilosofie, zowel bij het lassen als op menselijk vlak.

meer lezen

In-depth know-how

Met zijn diepgaande kennis van verwerkings- en toepassingsprocedés levert Fontargen Brazing de beste oplossingen voor hard en zacht solderen, op basis van beproefde producten met Duitse technologie. De knowhow van onze toepassingstechnici is het resultaat van hun jarenlange ervaring met tal van praktijkgevallen.

meer lezen

Tailor-made Protectivity (TM)

Tientallen jaren ervaring in de sector en toepassingsknowhow op het vlak van reparaties en slijtage- en oppervlaktebescherming, gecombineerd met innovatieve en klanteigen producten, verhogen de productiviteit van onze klanten en verbeteren de bescherming van hun componenten.

meer lezen

Onze waarden

Acht duidelijk geformuleerde waarden verbinden onze medewerkers in de hele wereld in hun denken en doen. Ze beschrijven wie we zijn.

Specialized

Wij concentreren ons op onze corebusiness, om in onze vakgebieden de hoogste graad van deskundigheid te bereiken.

Global

Wij denken mondiaal en handelen lokaal. In overeenstemming met dit devies stemmen we onze activiteiten wereldwijd op elkaar af, en zorgen tegelijk voor een lokaal contactpersoon voor onze klanten om zo het hoogste rendement te halen.

Solid

Wij staan bekend als een verantwoordelijk partner waarop men zich kan verlaten, vandaag en in de toekomst. Net als onze producten worden ook onze commerciële relaties gekenmerkt door continuïteit en duurzaamheid. Wij houden steeds ons woord.

Connected

Wij werken als team nauw samen en wisselen knowhow uit op internationale basis. We integreren partners in onze processen en creëren op die wijze meer voordelen voor iedereen.

Pioneering

Als pioniers bewandelen wij steeds nieuwe wegen die nog onbetreden zijn. Zo zetten wij de normen in de ontwikkeling van unieke en hoogwaardige oplossingen voor de lasindustrie.

Excellence

Door het enthousiasme voor onze arbeid presteren wij steeds weer beter dan gemiddeld, en doen zo beter dan onze klanten verwachten. Met bovengemiddelde prestaties laten wij onze concurrenten achter ons, en bekleden zo een vooraanstaande positie inzake technologie en adviesverlening.

Expertise

Dankzij onze diepgaande metallurgische knowhow en onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten technisch adviseren om zelfs de moeilijkste hindernissen te overwinnen.

Customer Focused

De klant bevindt zich in het centrum van al onze activiteiten. Onze ontwikkelingen, diensten en producten zijn gericht op de wensen van onze klanten, om de beste resultaten te realiseren.