voestalpine Böhler Welding

Welding know-how joins steel

Wij zijn een toonaangevend bedrijf in de lasindustrie met meer dan 100 jaar ervaring, meer dan 50 dochterondernemingen en meer dan 4.000 distributiepartners over de hele wereld. Ons uitgebreide productportfolio en laskennis gecombineerd met onze wereldwijde infrastructuur garandeert dat wij altijd bij u in de buurt zijn. Dankzij ons diepgaand begrip van uw behoeften, lossen wij met complete lasoplossingen al uw veeleisende uitdagingen op. Perfect gesynchroniseerd en net zo uniek als uw bedrijf.

Lasting connections

Perfect op elkaar afgestemde lasmachines, toevoegmaterialen en technologieën in combinatie met onze gerenommeerde knowhow van toepassingen en processen bieden de beste oplossing voor al uw vereisten: Een ware en bewezen verbinding tussen mensen, producten en technologieën. Het resultaat is wat we beloven: Complete lasoplossingen voor duurzame verbindingen.

meer lezen

Tailor-made Protectivity (TM)

Dankzij de combinatie van onze hoogwaardige producten en applicatie-expertise, repareert en beschermt u niet alleen metalen oppervlakken en componenten. Ons team van ingenieurs, met veel ervaring op het gebied van uw specifieke toepassingen, biedt u oplossingen op maat, wat resulteert in een verhoogde productiviteit voor al uw veeleisende uitdagingen. Het resultaat is wat we beloven: Tailor-Made Protectivity™.

meer lezen

In-depth know-how

Als toonaangevend merk van las- en soldeermaterialen bieden wij bewezen oplossingen op basis van 60 jaar industriële ervaring, beproefde processen en methoden, gemaakt in Duitsland. Deze diepgaande knowhow maakt ons tot de internationale voorkeurspartner om door middel van innovatieve oplossingen al uw las- en soldeeruitdagingen op te lossen. Het resultaat is wat we beloven: Innovatie op basis van diepgaande knowhow.

meer lezen

Onze waarden

Acht duidelijk geformuleerde waarden verbinden onze medewerkers in de hele wereld in hun denken en doen. Ze beschrijven wie we zijn.

Specialized

Wij concentreren ons op onze corebusiness, om in onze vakgebieden de hoogste graad van deskundigheid te bereiken.

Global

Wij denken mondiaal en handelen lokaal. In overeenstemming met dit devies stemmen we onze activiteiten wereldwijd op elkaar af, en zorgen tegelijk voor een lokaal contactpersoon voor onze klanten om zo het hoogste rendement te halen.

Solid

Wij staan bekend als een verantwoordelijk partner waarop men zich kan verlaten, vandaag en in de toekomst. Net als onze producten worden ook onze commerciële relaties gekenmerkt door continuïteit en duurzaamheid. Wij houden steeds ons woord.

Connected

Wij werken als team nauw samen en wisselen knowhow uit op internationale basis. We integreren partners in onze processen en creëren op die wijze meer voordelen voor iedereen.

Pioneering

Als pioniers bewandelen wij steeds nieuwe wegen die nog onbetreden zijn. Zo zetten wij de normen in de ontwikkeling van unieke en hoogwaardige oplossingen voor de lasindustrie.

Excellence

Door het enthousiasme voor onze arbeid presteren wij steeds weer beter dan gemiddeld, en doen zo beter dan onze klanten verwachten. Met bovengemiddelde prestaties laten wij onze concurrenten achter ons, en bekleden zo een vooraanstaande positie inzake technologie en adviesverlening.

Expertise

Dankzij onze diepgaande metallurgische knowhow en onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten technisch adviseren om zelfs de moeilijkste hindernissen te overwinnen.

Customer Focused

De klant bevindt zich in het centrum van al onze activiteiten. Onze ontwikkelingen, diensten en producten zijn gericht op de wensen van onze klanten, om de beste resultaten te realiseren.