voestalpine Böhler Welding

Met duurzaamheid succesvol

Succesverhalen | Buchs

Hitachi Zosen KRB AG – de specialist voor afvalverbrandingsinstallaties

Afvalverbrandingsinstallaties sparen onze hulpbronnen en veranderen afval in energie. De bij de vestiging in Buchs geproduceerde drukketels- en machinebouwcomponenten van deze Zwitserse kwaliteitsonderneming leveren hier een belangrijke bijdrage aan een blijvende en op de lange termijn duurzame energievoorziening. Want revisie en reparatie van deze installaties zijn de kerncompetentie van Hitachi Zosen KRB. voestalpine Böhler Welding is daarbij steeds een partner.

Standaard- en afzonderlijke vervaardiging

Membraanwanden en pijpbundels met en zonder platering voor de meest uiteenlopende ketelinstallaties horen evenzeer bij de portefeuille als panelen met cladding voor verbrandingskamers of vele meters lange en hoge ontslakkingsinstallaties. Bij het nazicht van installaties is het bedrijf grensverleggend in zoverre componenten nieuw en uniek geproduceerd worden, ook als de oorspronkelijke plannen niet meer bestaan. 

Internationaal succesvol

Met de eigen productie in de modern uitgeruste fabriek in Buchs kunnen klantenwensen qua afmetingen, constructie en levertermijn optimaal vervuld worden. Met hun individuele oplossingen hebben de Zwitserse specialisten ook buiten hun traditionele afzetgebieden Zwitserland en Duitsland succes. Ook bij het vaakst gebruikte lastoevoegmiddel is een individuele oplossing mogelijk. Bedrijfsleider Heinrich Denzler zegt daarover: „We leveren aan onze klanten kwaliteit van hoge individualiteit. voestalpine Böhler Welding biedt ons hetzelfde op het gebied van draad.“

"Als het Zwitserse bedrijf met de grootste ervaring qua plateringen vertrouwen we op dit gebied ook op de lastoevoegmaterialenleverancier met de grootste ervaring."

Heinrich Denzler, Bedrijfsleider Hitachi Zosen KRB AG

Individueel lastoevoegmateriaal

Bij de productie worden moderne lasrobots ingezet. Belangrijke criteria zijn hier snelheid, wrijvingsloze processen, naden van onberispelijke kwaliteit die manuele nabewerking besparen, maar ook de slijtage bij lasbranders. Om aan de parameters op grond van de specifieke wensen van Hitachi Zosen KRB te voldoen, spoelt voestalpine Böhler Welding de draad speciaal om en heeft het processen zo ingericht dat ze een optimaal lasproces en productieverloop ondersteunen.

„De samenwerking met voestalpine Böhler Welding is erg goed“, bevestigt Heinrich Denzler en hij vervolgt: „De buitendienst van voestalpine Böhler Welding komt regelmatig bij ons langs in Buchs. Bij bijzondere gevallen zijn ook de technici uit Hamm snel bij ons ter plaatse; en als grondmaterialen veranderen, en we voor nieuwe of bijzondere uitdagingen staan, worden we uitstekend geadviseerd.“

 

"De technici van voestalpine Böhler Welding zijn bij problemen in onze fabriek snel ter plaatse." 

Heinrich Denzler