voestalpine Böhler Welding

Klantgericht in elk opzicht

Succesverhalen | Graz, Vienna

ZULTNER – Groothandelaar en Platinum Partner van voestalpine Böhler Welding

Edelstaal, aluminium, NE-metalen en halffabricaten, pijpleidingsystemen, metaalconstructiesystemen, oplossingen voor metaalbewerking en natuurlijk lastechniek – even uitgebreid als de portefeuille is het vakkundig advies van Zultner, een van de toonaangevende groothandelaars van Oostenrijk.

"Als specialist voor lastoestellen en lastoevoegmaterialen garanderen wij optimaal afgestemde oplossingen."

Bernd Flachs, bedrijfsleider

Kwaliteit bestaat

De kennis van de adviseurs van Zultner is een voorbeeld voor de hele sector. Maar één ding weten ze toch niet. Dat is wanneer de samenwerking met voestalpine Böhler Welding begonnen is. Dat is al zo lang geleden dat ook de medewerker die er het langste werkt, zich dat niet kan herinneren. Ergens halverwege de vorige eeuw moet dat wel geweest zijn. Net als voestalpine Böhler Welding paart ook Zultner constante betrouwbaarheid aan permanente verdere ontwikkeling. Het familiebedrijf waarin nu de derde generatie actief is, bewijst met vier vestigingen in Graz, Klagenfurt, Wels en Wenen dat het in heel het land dicht bij zijn klanten staat. De moderne, uitstekende logistiek zorgt voor snelle levertijden.

Totaaloplossingen in lastechniek

Bedrijfsleider Bernd Flachs vat een doorslaggevend klantenvoordeel samen: „Wij zijn de totaaloplossingsaanbieder in de lastechniek en de specialist in lastoestellen en lastoevoegmaterialen. Daarmee garanderen we afgestemde oplossingen. Bovendien bieden wij voor elke toepassing het beste advies voor lastoevoegmaterialen. Daarbij krijgen we uitstekende steun van voestalpine Böhler Welding. Dat gaat zelfs zover dat technici van voestalpine Böhler Welding samen met onze expert onze klanten bezoeken. Want bijzondere lasuitdagingen zijn soms alleen ter plaatse op te lossen.”

Meerdere European Welding-specialisten vormen samen met gespecialiseerd kantoorpersoneel de kern van het verkoopteam dat ca. 5000 actieve klanten bedient. Daarvoor ligt er gemiddeld 150 ton aan lastoevoegmaterialen in het magazijn klaar voor verkoop.

Platinum Partner

De prestaties en de service van Zultner worden niet alleen op prijs gesteld door de klanten. In 2016 werd de onderneming als Platinum Partner onderscheiden. Dat is de hoogste onderscheiding die er wordt uitgereikt in het Partner Performanceprogramma van voestalpine Böhler Welding.