voestalpine Böhler Welding

Het beste advies, snel geleverd

Succesverhalen | Ennsdorf bei Enns

EISEN NEUMÜLLER –  Staalhandel en afvalverwerking

Snelheid in elk opzicht is een kenmerk van EISEN NEUMÜLLER. Dit dynamische familiebedrijf heeft pas

enkele jaren geleden lastoevoegmaterialen in zijn portefeuille opgenomen en behoort al tot de belangrijkste handelspartners van voestalpine Böhler Welding in Oostenrijk.

Compleet productengamma

Aangeboden wordt de volledige voestalpine Böhler Welding-portefeuille over alle drie de Category Brands. Bijna 200 ton lastoevoegmaterialen liggen klaar in het moderne, verwarmde magazijn. De uitstekende en exact op de producten afgestemde intralogistiek zorgt voor een eenvoudig en efficiënt magazijnbeheer. Of het nu een veel verkocht standaardproduct zoals een EV 50-elektrode is of een speciaal zilversoldeer – EISEN NEUMÜLLER heeft het in huis en bezorgt het snel bij de klant. En dat gaat van kleine hoeveelheden tot tonnen wegende leveringen met een van de vrachtwagens uit de uitgebreide bedrijfsvloot. Wat vandaag voor 15.00 u. besteld wordt, wordt morgen in Oostenrijk geleverd.

"De technici van voestalpine Böhler Welding rijden met ons mee naar onze klanten. Je zou kunnen zeggen: ter plaatse advies verwoord, dankzij Welding-specialisten aan boord."

Roland Mathä, Inkoop en Verkoop Lastoevoegmiddelen

Echt goed geadviseerd

Roland Mathä is verantwoordelijk voor de inkoop en verkoop van de lastoevoegmaterialen. Hij kan terugkijken op 15 jaar ervaring en komt van voestalpine, waar hij al met voestalpine Böhler Welding heeft samengewerkt. Die goede samenwerking wordt voortgezet. Roland Mathä: „Klanten geven ons het materiaal en de eisen op, wij adviseren en vinden het juiste lastoevoegmateriaal. Maar de service houdt daarmee niet op, en hierin is de steun van voestalpine Böhler Welding echt een voorbeeld. Bij bijzondere taakstellingen rijdt er ook een technicus van de buitendienst van voestalpine Böhler Welding met mij mee naar de klant. Zo noteren we alle relevante parameters rechtstreeks en persoonlijk en geven we ter plaatse advies. We verzorgen ook fabriekscontrolerapporten en controles.

Levering just-in-time

De renovatie van de Praterbrug in Wenen, een snelwegverbinding met acht rijstroken over de Donau, is een project, waarvoor momenteel lastoevoegmaterialen geleverd worden. Tot wel 40 ton zullen tot wel 20 ingezette lassers daarvoor nodig hebben. EISEN NEUMÜLLER is indien nodig ter plaatse en levert just-in-time – ook in extreme situaties. Roland Mathä: „Met de steun van voestalpine Kapfenberg is het ook al gelukt om een product dat direct nodig was op de bouwplaats maar bij ons niet in voorraad was, een paar uur later al in Wenen te leveren. Je kunt wel zeggen: voestalpine Böhler Welding just fits for us!