voestalpine Böhler Welding

Carrière

Uw entree in voestalpine Böhler Welding! Onze werknemers behoren internationaal tot de allerbesten.

voestalpine Böhler Welding is een toonaangevende producent en internationaal leverancier van verbruiksmaterialen voor industriële las- en hardsoldeerapplicaties. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Europa. Wereldwijd werken er ca. 2000 werknemers op 11 productielocaties en 34 verkoopkantoren verdeeld over 25 landen. Wij zijn een onderdeel van voestalpine, een Oostenrijkse staalproducent en internationaal vooraanstaand leverancier van speciale staalproducten.

Onze werknemers en onze producten zijn innovatief, hoog gekwalificeerd en gespecialiseerd, betrouwbaar, veelzijdig en internationaal beschikbaar. Deze eigenschappen, de expertise van ons personeel en de persoonlijkheid van elke individuele werknemer maken van onze onderneming een succes.

Bent u een gemotiveerd en toegewijd persoon? Wij bieden een spannende werkomgeving en stabiliteit in deze complexe en uitdagende tijd. Daarnaast krijgt u van ons de mogelijkheid om uw eigen unieke bijdrage te leveren.

Aan hoge verwachtingen voldoen is de bedrijfsfilosofie van al onze werknemers. Wij verwachten ook veel van ons personeel zodat wij de toekomstige uitdagingen het hoofd kunnen bieden. Tegelijkertijd ondersteunen wij onze werknemers door hen persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden te bieden en hen de mogelijkheid te bieden om te delen in het succes van de onderneming.

Be…one step ahead!

Huidige Vacatures

Zoekt u de juiste baan? Wij zoeken de juiste persoon! Misschien dat een van onderstaande vacatures u aanspreekt…

Meer informatie

Open Solicitaties

Als u denkt dat u een aanwinst kunt zijn voor ons team en overtuigd bent dat we uw CV moeten lezen, vult u dan onderstaand formulier in.

Meer informatie