voestalpine Böhler Welding

WAAM – Wire Arc Additive Manufacturing

19. aug 2019

The Future of productivity – Live at voestalpine Böhler Welding Open House Hamm

meer lezen

vaBW Partner Performance Program Welding Portfolio

18. - 19. sep 2019 | Kapfenberg, Österreich

Dieser Kurs vermittelt einen Überblick unseres Schweißtechnik-Produktsortiments. Der Teilnehmer trainiert dabei auch den Umgang mit unseren Produktinformationen und Qualitätsdokumentationen. Ein weiterer Schwerpunkt des Trainings bildet das Verständnis der Kundenanforderungen und soll eine lösungsorientierte Kundenberatung näherbringen.

meer lezen

Efficiency first

Success Story

David Lecointre and his team received the silver award in the category "most efficient solution" for their project with SERIMAX at Solvator 2019.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding ACADEMY

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Ausbildung zur / zum Industriekauffrau / mann 2020 in Bad Krozingen

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen

Global Industry Key Account Manager Transportation (m/f/d)

voestalpine Böhler Welding Group GmbH
Düsseldorf

Regional Sales Manager - Key Accounts / West

voestalpine Bohler Welding India Private Limited
Mumbai