voestalpine Böhler Welding

ECOspark. Because Böhler Welding cares.

20. jul 2020

Uniting the best out of two worlds, economy and ecology, ECOspark is designed for outstanding efficiency in manual and automatic welding processes and for a world worth living in it.

meer lezen

Basic Flux Cored Wire

6. - 7. okt 2020 | Cittadella, Italy

This seminar deals with different types of cored wires and their applications in theory and practice reports. It is spoken about unalloyed types as well as on high-strength and heat-resistant alloys. Another focus is the group of stainless cored wires, which are used both in the automotive sector as well as in apparatus increasingly.

meer lezen

Matchless in Stainless wires for NASA liquid hydrogen pressure vessel

Customer Didion’s Mechanical asked for a product recommendation and technical assistance with a cryogenic pressure vessel application.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding ACADEMY

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Manager Q-HSEE (w/m/d)

voestalpine Böhler Welding Fontargen GmbH
Eisenberg