voestalpine Böhler Welding

STEEL FAB 2020

19. jan 2020

On 13-16 January 2020, the STEEL FAB '20 took place in Sharjah, UAE, with our new EQuipment lines TERRA and URANOS capturing a lot of attention.

meer lezen

Weld India 2020

7. - 9. feb 2020 | Navi Mumbai, India

We are exhibiting. Come & experience Böhler Welding products and services. Meet our experts.

meer lezen

3D manufacturing of a propeller

Success Story

Become more competitive by producing faster, at lowest possible costs and still offer products of highest quality without defects. Naval Group set their targets high and together with the team of Böhler Welding the 3D manufacturing of a propeller revealed in astonishing results.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding ACADEMY

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Energieanlagenelektroniker (m/w/d)

voestalpine Böhler Welding Automation GmbH
Burbach

Wastewater Treatment Operator Class B

voestalpine Bohler Welding USA Technology
Portage, Indiana

Electromecánico

voestalpine Bohler Welding Mexico S.A. de C.V.
Tlalnepantla Estado de Mexico