voestalpine Böhler Welding

Guardian62F unpacking video

14. jan 2019

weldCare all-round protection shows Guardian62F

meer lezen

Basic Welding Technology

21. - 25. jan 2019 | Tlalnepantla, Mexico

In this training course the basics regarding welding technology are taught. It is also an introduction into the world of voestalpine Böhler Welding. The technical level of this seminar is a prerequisite for all Advanced & Expert training courses.

meer lezen

Welding of vessels for the Deep Underground Neutrino Experiment

Success Story | Cern, Switzerland

The Deep Underground Neutrino Experiment (DUNE) is one of the greatest scientific projects of our time aiming to unravel the mystery of how the universe came to exist of matter rather than antimatter.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding Academy

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Mitarbeiter/in Qualitätssicherung

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen