voestalpine Böhler Welding

OUR SERVICES. OUR SUPPLIES. We continue to work for your solutions

3. apr 2020

The global setup of our voestalpine Böhler Welding group is allowing us to retain the highest service level possible to our valued customers.

meer lezen

Expert Cored Wires

7. - 8. jul 2020 | Cittadelly, Italy

This course deals with welding applications including relevant practical examples focusing on cored wires. This expert seminar provides inside knowledge of focus industries.

meer lezen

URANOS 2000 SMC in the French Alpes

Success Story | Sainte-Hélène-du-Lac, France

URANOS 2000 SMC has undergone a difficult challenge and proven it’s quality: lightweight, convenient, precise. The perfect welding machine for an extraordinary job.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding ACADEMY

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Gerente de Ventas Region Norte

voestalpine Bohler Welding Mexico
Mexico, MTY

Customer Service Manager - USA

voestalpine Bohler Welding USA, Inc
Sugar Land, TX USA

Wastewater Treatment Operator Class B

voestalpine Bohler Welding USA Technology
Portage, Indiana