voestalpine Böhler Welding

ECOspark. Because Böhler Welding cares.

20. jul 2020

Uniting the best out of two worlds, economy and ecology, ECOspark is designed for outstanding efficiency in manual and automatic welding processes and for a world worth living in it.

meer lezen

Basic Schweißtechnik (ausgebucht)

6. - 7. okt 2020 | Kapfenberg, Österreich

In diesem Kurs lernen die Teilnehmer die Grundlagen der Schweißtechnik kennen. Dieses Training ist gleichzeitig eine Einführung in die Welt der voestalpine Böhler Welding. Das technische Niveau dieses Seminares ist auch Voraussetzung für alle weiteren Seminare.

meer lezen

Matchless in Stainless wires for NASA liquid hydrogen pressure vessel

Customer Didion’s Mechanical asked for a product recommendation and technical assistance with a cryogenic pressure vessel application.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding ACADEMY

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Gerente de Ventas Region Norte

voestalpine Bohler Welding Mexico
Mexico, MTY

Representante de Ventas Centro

voestalpine Bohler Welding Mexico SA de CV
Tlalnepantla

Supervisor de Producción

voestalpine Bohler Welding Mexico
Tlalnepantla, Mexico