voestalpine Böhler Welding

We care for our employees, partners and customers

27. mrt 2020

The health of our employees and their families, our business partners and customers is of utmost importance to voestalpine Böhler Welding.

meer lezen

Advanced Welding Technology

21. - 22. apr 2020 | Dubai, UAE

The advanced course for technicians deals with welding applications including relevant practical examples combined with the product range of voestalpine Böhler Welding. The course imparts knowledge which enables the participants to successfully providing solutions to the customer.

meer lezen

URANOS 2000 SMC in the French Alpes

Success Story | Sainte-Hélène-du-Lac, France

URANOS 2000 SMC has undergone a difficult challenge and proven it’s quality: lightweight, convenient, precise. The perfect welding machine for an extraordinary job.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding ACADEMY

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Territory Sales Manager (OH, IN, PA)

voestalpine Bohler Welding USA, Inc
Ohio, USA Area

Territory Sales Manager

voestalpine Bohler Welding USA, Inc
Dallas, TX

Territory Sales Manager (N. CA)

voestalpine Bohler Welding
Northern California, USA