voestalpine Böhler Welding

The Best for the Best: BÖHLER FOX C 9 MV

31. jan 2020

Best Electrodes. Best Welders. Our recommendation for power plant construction.

meer lezen

Basic Schweißtechnik (ausgebucht)

25. - 26. feb 2020 | Hamm, Deutschland

In diesem Kurs lernen die Teilnehmer die Grundlagen der Schweißtechnik kennen. Dieses Training ist gleichzeitig eine Einführung in die Welt der voestalpine Böhler Welding. Das technische Niveau dieses Seminares ist auch Voraussetzung für alle folgenden Seminare.

meer lezen

The best procedure for repairing hammers in the sugar industry

Success Story | Ourinhos, Brazil

Changing hammers in sugar mills causes gaps in efficiency and a loss in production. UTP Maintenance customer was therefore looking for a better solution and our Application Engineers offered a new procedure to repair the hammers.

meer lezen

Auto-industrie

Massieve en metaalgevulde lasdraden zijn specifiek ontworpen voor de auto-industrie. Daarbij is voestalpine Böhler Welding de toonaangevende leverancier van massieve en metaalgevulde lasdraden voor de auto-industrie. De toenemende vraag en de nieuwe eisen op het gebied van basismaterialen vormen een stimulans voor onze innovatieprocessen.

meer lezen

Welding ACADEMY

Excellentie creëert een voorsprong en is de voorwaarde voor excellente prestaties. Wij van voestalpine Böhler Welding hebben ons ten doel gesteld om onze kennis te delen met onze klanten en partners en samen voor excellente oplossingen te zorgen.

meer lezen

Dealers

Als pioniers vervullen wij een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en de ontwikkeling van nieuwe oplossingen, uniek op de markt. Dit stuwt de lasindustrie naar voren. Het is onze doelstelling om meer voordeel te genereren voor iedereen.

meer lezen

Huidige Vacatures

Wastewater Treatment Operator Class B

voestalpine Bohler Welding USA Technology
Portage, Indiana

Sachbearbeiter Vertriebsinnendienst (m/w/d)

voestalpine Böhler Welding Germany GmbH
Bad Krozingen