voestalpine Böhler Welding

Tartós kötések

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk. Ezért tartjuk fontosnak a csapatmunkát, ezért vonjuk be partnereinket és ügyfeleinket és ennek érdekében osztjuk meg ismereteinket világszerte. Folyamatos sikereink szempontjából elengedhetetlenül fontos, hogy csatornastratégiánknak megfelelően kommunikáljunk és biztosítsunk megoldásokat ügyfeleink számára. Együtt többre vagyunk képesek.

Elismert vezető márka a hegesztőanyagok piacán

Ügyfeleink és partnereink több mint 150 országban bíznak termékeinkben és megoldásainkban. A világszerte több mint 8 évtized alatt összegyűjtött alkalmazástechnikai szakértelme révén a voestalpine Böhler Welding (korábbi nevén Böhler Welding csoport) számos, magas követelményeket támasztó ágazat és piaci szegmens vezető vállalatának első számú partnere. Az innováció éllovasaként szorosan együttműködve dolgozunk ügyfeleinkkel és partnereinkkel, hogy jövőbe mutató, innovatív termékeket és hegesztési megoldásokat fejlesszünk. Célunk az, hogy Ön a voestalpine Böhler Welding viszonteladójaként sikereink és üzleti fejlődésünk részese legyen. Folyamatosan dolgozunk ezen értékesítési csatorna továbbfejlesztésén, legyen szó kötőhegesztésről, karbantartásról, plattírozásról vagy forrasztásról.

Ennek meghatározó eleme a tanúsítási eljárás, a marketing és értékesítési támogatás, a piaci kommunikáció, a szállítási lánchoz kapcsolódó logisztika és képzési programok. Valamennyi elemet latba vetjük annak érdekében, hogy megmutassuk elkötelezettségünket Ön iránt, valamint a viszonteladói csatornán és az egész piacon belüli pozíciónk iránt. Gondoskodunk arról, hogy viszonteladó partnereink termékeink és szolgáltatásaink értékesítésén keresztül növekedjenek és javuljon nyereségük, s ezáltal jobb pozíciót érjenek el a hegesztési ágazatban. Viszonteladói programunk a következő alapelvekre épül:

  • stratégiai szövetségek létrehozása
  • együttműködés erős helyi és nemzetközi hegesztésitermék-forgalmazókkal
  • együttműködés erős helyi és nemzetközi hegesztésitermék-forgalmazókkal
  • elkötelezettség viszonteladóink fejlesztése és támogatása iránt
  • elkötelezettség a technikai kiválóság biztosítása iránt

Legyen részese egy teljes körű szolgáltatásnak

Valódi értéket szeretnénk teremteni az Ön számára, hogy Ön is ugyanezt tehesse vevői számára.

Úgy gondoljuk, hogy a siker kulcsa a tökéletes ügyfélközpontúság. Átfogó támogatást nyújtunk a végfelhasználók számára, hogy a lehető legjobb megoldást kaphassák. Szolgáltatásaink segítségével valódi előnyöket teremtünk a vevők számára – hozzáértően, gyorsan és könnyen elérhető módon.

Tevékenységét műszaki kézikönyvekkel, értékesítést támogató kiadványokkal, nemzetközi reklám-, POS- és árumegjelenítést segítő anyagokkal támogatjuk annak érdekében, hogy a világ legjobb hegesztési anyagainak szakértő szállítójaként előnyös piaci pozíciót érhessen el. A műszaki termékek B2B környezetben történő eladása a legmagasabb fokú műszaki szakértelmet és jó árakat igényel, azonban ne becsüljük alul az érzelmi kötődés és a márkaépítés erejét sem. A mi márkáinkat kereső vevők könnyen meghozzák vásárlási döntésüket, amely lehetővé teszi, hogy viszonteladóink méltányos nyereséget érjenek el. Ez arra is lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy a legfontosabbakkal, az eladással és az ügyfélszolgálattal foglalkozzon. Az új termékekhez kapcsolódó reklámkampányaink különösen előnyösek az Ön számára, hiszen új üzleti lehetőségeket teremtenek és rajtuk keresztül közvetlenül eljutnak Önökhöz a lehetséges ügyfelek.

Szakértőink minden fontos kérdéssel foglalkoznak. Ismereteik bővítéséhez kihasználhatják a metallurgia, hegesztési eljárások és ipari alkalmazások terén megszerzett tapasztalatukat és szakértelmüket.

Folyamatosan készenlétben vagyunk. Nem minden probléma oldható meg távolról. Ilyen esetben szakértőink azonnal a helyszínre utaznak. Emellett testre szabott termékekkel és alkalmazásokkal kapcsolatos képzést nyújtunk mérnökeik, hegesztési és értékesítési munkatársaik számára.

A töltőfémek hegesztési alkalmazásokhoz történő előminősítése munka- és időigényes, mégis nélkülözhetetlen a folyamatok szabványosításához és a minőségi célértékek meghatározásához. Szakértőink hegesztési vizsgálatokat és helyszíni próbákat végeznek. Megfelelő tapasztalattal nyújtanak segítséget Önnek a helyes döntés meghozatalához.

Modern laboratóriumaink nemzetközi tanúsítvánnyal és akkreditációval rendelkeznek, tapasztalt szakértőink nemzetközileg elismertek. Részletes vegyi és mechanikai vizsgálati eredményeket biztosítanak ügyfeleink számára. Ezen adatokat folyamatvezérelt nemzetközi informatikai rendszerünkben kezeljük, amely magas fokú megbízhatóságot és minőséget garantál.

Szegmensünkben általános elismertséget szereztünk azzal, hogy mindig megrendelőink rendelkezésére állunk és a legnehezebb feladatokra is megoldást találunk – a vásárlás előtt és után egyaránt. Hozzáértő, nagy tudású szakembereink mindig készséggel válaszolnak akár a legbonyolultabb kérdéseikre és problémáikra is.

Mindig kihívást jelent a szükséges anyagok eljuttatása a különböző országokban található felhasználási helyekre. Logisztikai menedzsereink széles körű tapasztalataik és az adott országokra vonatkozó ismereteik alapján megbízhatóan működő ellátási láncot terveznek az Önök számára. Ez biztosítja, hogy ne forduljanak elő késések és anyaghiányok.