voestalpine Böhler Welding

Hegesztési tudás a szilárd kötésért

A hegesztéstechnika iparág vezető vállalataként több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezünk, és világszerte több mint 50 leányvállalattal és több mint 4000 viszonteladó partnerrel büszkélkedhetünk. Széles termékportfóliónkkal és hegesztési szakértelmünkkel kiegészült globális jelenlétünk gondoskodik róla, hogy mindig elérhető közelségben legyünk Önhöz. Teljes mértékben megértjük az Ön igényeit, ezért teljes körű hegesztési megoldásainkkal a legnagyobb kihívásokkal is képesek vagyunk megbirkózni. Tökéletes összhangban, és éppoly egyedien, mint az Ön vállalata.

Lasting connections

A hegesztőgépek, hegesztőanyagok és technológiák tökéletes összehangolása, és a híres alkalmazási és technológiai know-how-nk kombinációja a lehető legjobb megoldást kínálja az Ön elvárásainak megfelelően. Az emberek, termékek és technológiák közötti valós, bizonyított kapcsolat. Ígéretünk eredménye: Teljes körű hegesztési megoldások a tartós kapcsolatok érdekében.

olvasson tovább

Tailor-made Protectivity (TM)

Kiváló minőségű termékeink és alkalmazási szakértelmünk kombinációja lehetővé teszi az Ön számára, hogy ne csupán javítsa és védje a fém felületeket és komponenseket. A speciális alkalmazási területeken jártas mérnöki csapatunk személyre szabott megoldásokat kínál Önnek, amelyek fokozott termelékenységet biztosítanak a nagyobb kihívások esetén is. Ígéretünk eredménye: Testreszabott Protectivity™.

olvasson tovább

In-depth know-how

Mint a forraszanyagok németroszági gyártója a 60 éves tapasztalatunkra építve kínáljuk megoldásainkat az eljárások és folyamatok területén. Ez a megalapozott tudás tesz bennünket nemzetközileg megbízható partnerré, aki a komplex feladatokat a vevő közelében innovatív ötletekkel oldja meg. Az eredmény amit ígérünk: alapos tudáson nyugvó innováció.

olvasson tovább

Értékeink

Az értékrendünk egyértelműen meghatározott nyolc pontja világszerte egyesíti munkatársaink gondolkodását és cselekedeteit, és hangsúlyozza mindazt, ami minket egyedülállóvá tesz. Legfontosabb tulajdonságaink:

Ügyfélközpontúság

Tevékenységeink középpontjában az ügyfeleink állnak. A legjobb eredmények elérése érdekében fejlesztéseinket, szolgáltatásainkat és termékeinket az ügyfeleink igényeihez igazítjuk.

Összetartás

Csapatként szoros együttműködésben végezzük munkánkat, és globálisan megosztjuk ismereteinket. Bevonjuk partnereinket folyamatainkba, előnyt biztosítva ezáltal valamennyi résztvevő számára.

Globalitás

Globálisan gondolkodunk és cselekszünk. E jelmondat értelmében világszerte összehangoljuk tevékenységünket, egyidejűleg biztosítjuk, hogy ügyfeleinknek helyi kapcsolattartó személyek álljanak rendelkezésre, és ezáltal a lehető legnagyobb hasznot érhessék el

Professzionalitás

A mélyreható metallurgiai szakismereteinknek és a több éves tapasztalatainknak köszönhetően ügyfeleinknek olyan műszaki tanácsadást tudunk kínálni, amely lehetővé teszi számukra, hogy megfeleljenek a legigényesebb hegesztéstechnikai kihívásoknak is.

Úttörőszellem

Úttörőként mindig új, eddig ismeretlen technológiai utakra lépünk. Ezzel az ipar egyedülálló és kiváló minőségű megoldásainak kifejlesztésében új mércét állítunk fel.

Megbízhatóság

Felelősségteljes, megbízható partnerek vagyunk – ma és a jövőben is. Termékeinkhez hasonlóan üzleti kapcsolatainkat is a tartósság és stabilitás jellemzi. Hűek maradunk igéreteinkhez.

Specializálódás

A legfontosabb tevékenységünkre összpontosítjuk figyelmünket, hogy szakterületünk lehető legjobb ismereteit bocsáthassuk rendelkezésre.

Kiválóság

A munkánk iránti lelkesedésünkkel a szokásos követelményeket átlépve mindig túlszárnyaljuk ügyfeleink elvárásait. Az átlagosnál magasabb teljesítményünkkel magunk mögött hagyjuk versenytársainkat, és átvesszük a vezetést.