voestalpine Böhler Welding

Hegesztési tudás a szilárd kötésért

Ügyfeleink több mint 150 országban vehetik igénybe a voestalpine Böhler Welding szakértelmét. A voestalpine Böhler Welding – kiemelt figyelmet szentelve a töltőfémeknek – széles körű szaktanácsadást és egyedi megoldásokat biztosít ipari hegesztési és forrasztási alkalmazásokhoz. Ügyfeleink közelségét 28 országban 43 leányvállalatunk és 2300 alkalmazottunk, valamint világszerte több mint 1000 viszonteladó partnerünk garantálja. A voestalpine Böhler Welding három speciális célokra szolgáló márkát kínál ügyfelei és partnerei igényeinek kielégítése érdekében.

Lasting connections

A világon egyedülálló termékportfoliója több mint 2000 kötőhegesztési terméket tartalmaz valamennyi hagyományos ívhegesztési eljáráshoz. A márka filozófiája: tartós kötések a hegesztésben – tartós kapcsolatok az emberek között.

olvasson tovább

In-depth know-how

A Fontargen Brazing a feldolgozási módszerek és az alkalmazási lehetőségek terén megszerzett mélyreható ismereteinek köszönhetően kínálja a német technológiával készülő bevált termékeken alapuló, legkiválóbb kemény- és lágyforrasztási megoldásokat. A márka alkalmazástechnikai mérnökei számtalan alkalmazással kapcsolatos feladat megvalósítása során csiszolták szaktudásukat.

olvasson tovább

Tailor-made Protectivity (TM)

A javítás, a kopás elleni védelem és felületvédelem terén megszerzett több évtizedes szakmai tapasztalat és alkalmazásismeret, valamint az innovatív és testre szabott termékek együttesen garantálják az ügyfelek számára a nagyobb termelékenységet és az alkatrészek védelmét.

olvasson tovább

Értékeink

Az értékrendünk egyértelműen meghatározott nyolc pontja világszerte egyesíti munkatársaink gondolkodását és cselekedeteit, és hangsúlyozza mindazt, ami minket egyedülállóvá tesz. Legfontosabb tulajdonságaink:

Ügyfélközpontúság

Tevékenységeink középpontjában az ügyfeleink állnak. A legjobb eredmények elérése érdekében fejlesztéseinket, szolgáltatásainkat és termékeinket az ügyfeleink igényeihez igazítjuk.

Összetartás

Csapatként szoros együttműködésben végezzük munkánkat, és globálisan megosztjuk ismereteinket. Bevonjuk partnereinket folyamatainkba, előnyt biztosítva ezáltal valamennyi résztvevő számára.

Globalitás

Globálisan gondolkodunk és cselekszünk. E jelmondat értelmében világszerte összehangoljuk tevékenységünket, egyidejűleg biztosítjuk, hogy ügyfeleinknek helyi kapcsolattartó személyek álljanak rendelkezésre, és ezáltal a lehető legnagyobb hasznot érhessék el

Professzionalitás

A mélyreható metallurgiai szakismereteinknek és a több éves tapasztalatainknak köszönhetően ügyfeleinknek olyan műszaki tanácsadást tudunk kínálni, amely lehetővé teszi számukra, hogy megfeleljenek a legigényesebb hegesztéstechnikai kihívásoknak is.

Úttörőszellem

Úttörőként mindig új, eddig ismeretlen technológiai utakra lépünk. Ezzel az ipar egyedülálló és kiváló minőségű megoldásainak kifejlesztésében új mércét állítunk fel.

Megbízhatóság

Felelősségteljes, megbízható partnerek vagyunk – ma és a jövőben is. Termékeinkhez hasonlóan üzleti kapcsolatainkat is a tartósság és stabilitás jellemzi. Hűek maradunk igéreteinkhez.

Specializálódás

A legfontosabb tevékenységünkre összpontosítjuk figyelmünket, hogy szakterületünk lehető legjobb ismereteit bocsáthassuk rendelkezésre.

Kiválóság

A munkánk iránti lelkesedésünkkel a szokásos követelményeket átlépve mindig túlszárnyaljuk ügyfeleink elvárásait. Az átlagosnál magasabb teljesítményünkkel magunk mögött hagyjuk versenytársainkat, és átvesszük a vezetést.