voestalpine Böhler Welding

Partner személyiséggel

Sikertörténetek | Vorarlberg

Haberkorn – Vorarlberg első számú hegesztési szakértője

A Haberkorn Ausztria legnagyobb ipari és építőipari szakkereskedője. A vállalat rendkívül kiterjedt termékválasztékában 180 000 cikk szerepel az erőátviteli elemektől és munkavédelmi eszközöktől a golyós csapágyakig, s Közép- és Kelet-Európában található 30 telephelyével sikeres nemzetközi tevékenységet folytat. Vorarlbergben kiemelt területnek számít a hegesztéstechnológia és a hegesztési kellékanyagok gyártása. A személyes közelség, valamint a magas színvonalú tanácsadás és támogatás fontos sikertényezők, s egyben meghatározó szempontok az elkötelezett szakértői csoportok számára. A régióban található ügyfelek ezt igazán értékelik.

Nem csupán jó termékek

A Haberkorn a voestalpine Böhler Welding teljes hegesztőanyag-portfolióját forgalmazza egy olyan területen, ahol a termékeknek kiemelt szerepe van a kötőhegesztés szempontjából. A vállalat vevőszolgálata és tevékenységei emellett mértékadóak a hegesztés területén. „A Haberkorn egy olyan családi vállalkozás, ahol szeretnek dolgozni az emberek” – mondta Günter Spiegel, a Haberkorn hegesztéstechnológiai vezetője. S a kívülálló számára úgy tűnik, mint ha a vorarlbergi „hegesztési közösség” egy család lenne, amely különösen fontos Spiegel és csapata számára.

"Szoros „szálak” kötnek bennünket a voestalpine Böhler Weldinghez. Szakmérnökük a lehető legtermészetesebben nyújt támogatást számunkra a megrendelőinkkel kapcsolatban felmerülő kérdésekben."

Günter Spiegel, a Haberkorn Hegesztéstechnológiai Vezetője

Szállítás 2 órán belül

Amennyiben szükséges, saját járműveikkel akár 2 órán belül kiszállítják a megrendelt termékeket. A helyszíni tanácsadás magától értetődő dolog. „A voestalpine Böhler Welding példaértékű támogatást nyújt számunkra. Szakembereik bármikor rendelkezésre állnak tanácsadással. És amit megrendelünk, az rendkívül gyorsan megérkezik” – mondta Günter Spiegel. Azonban nem csak a Haberkorn megy az ügyfelekhez, hanem vevőik is felkeresik a Haberkornt Wolfurtban, és nem csupán telefonon, e-mailen vagy az internetes áruházon keresztül rendelnek.

"Amit megrendelünk, az rendkívül gyorsan megérkezik."

Günter Spiegel

Személyes és ötletes

A Rajna-völgyi településen található modern kétszintes bemutatóteremben fogadják az ügyfeleket. Itt a látogatónak arra is lehetőség nyílik, hogy gyakorlati ismereteket szerezhessen a vetítőteremben vagy a hegesztőszimulátoron, vagy akár javításhoz hegesztőberendezést vigyen a helyben kialakított műhelybe. A Haberkorn a helyszínen végzi a nagyobb javításokat. Különleges rendezvény a Haberkorn Welding Night, melyen évente mintegy 300 vendég tekintheti meg a különböző kiállításokat és a bevezető képen is látható hegesztési bemutatókat, valamint megoszthatják egymással szakmai ismereteiket. Günter Spiegel a következőt mondta: „Az egymással való beszélgetések, a személyes kapcsolat, valamint az, hogy szervizszakembereink rendszeresen felkeresik ügyfeleinket, bizalmat és lojalitást teremt.” Nem csoda, hogy a Haberkorn támogatja az osztrák junior hegesztőválogatottat is.