voestalpine Böhler Welding

Minden tekintetben vevőorientált

Sikertörténetek | Graz, Vienna

ZULTNER – A voestalpine Böhler Welding nagykereskedője és Platina Partnere

Rozsdamentes acél, alumínium, nemvasfém és félkész termékek, csőrendszerek, fémrendszerek, fémmegmunkálási megoldások és természetesen hegesztési technológia – a Zultner, Ausztria egyik vezető disztribútorának tanácsadási szakértelme ugyanolyan teljes körű, mint a termékválasztéka.

"A hegesztőberendezések és hegesztőanyagok szakértőjeként a legjobb testre szabott megoldásokat garantáljuk."

Bernd Flachs vezérigazgató

A minőség mindenek felett

A Zultner szakértőinek tudása mértékadó a szakterületükön. Nem mindenki tudja azonban, hogy mikor kezdődött együttműködésük a voestalpine Böhler Weldinggel. Oly régen történt, hogy még a legrégebbi munkatársak sem emlékeznek rá. Valószínűleg valamikor az előző évszázad közepe táján történhetett. A Zultner számára – a voestalpine Böhler Weldinghez hasonlóan – szorosan összekapcsolódik a tartós megbízhatóság és a folyamatos fejlesztés. A családi vállalkozás a Grazban, Klagenfurtban, Welsben és Bécsben található képviseletén keresztül immár harmadik generációja biztosítja országos szinten a könnyű elérhetőséget ügyfelei számára. Modern, hatékony logisztikájuknak köszönhetően termékeik gyorsan célba érnek.

Hegesztési technológia – átfogó megoldások

Bernd Flachs vezérigazgató a következőt mondta az ügyfeleik számára biztosított előnyökről: „Teljes körű megoldásokat nyújtunk a hegesztési technológia területén, és a hegesztési berendezések és hegesztőanyagok szakértője vagyunk, ezért a legjobb testre szabott szolgáltatásokat kínáljuk. Emellett minden alkalmazáshoz a legjobb tanácsadást biztosítjuk hegesztőanyagokkal kapcsolatban. A támogatás területén a voestalpine Böhler Welding példaértékű számunkra. A voestalpine Böhler Welding mérnökei és saját szakértőink közösen keresik fel ügyfeleinket, mivel a hegesztéssel kapcsolatban felmerülő speciális problémákat sokszor csak a helyszínen lehet megoldani.

Számos európai hegesztési szakértő és irodai ügyintéző alkotja értékesítési csapatunkat, amely mintegy 5000 aktív ügyfelet szolgál ki. Átlagosan 150 tonna hegesztőanyagot tartunk készleten azonnali kiszállításhoz.”

Platina Partner

A Zultner szolgáltatásait nem csupán megrendelőik értékelik. 2016-ban a vállalatotPlatina Partnerdíjjal tüntették ki. A voestalpine Böhler Welding partnerprogramjának ez a legmagasabb rangú elismerése.