voestalpine Böhler Welding

Kiváló tanácsadás – szinte azonnal

Sikertörténetek | Ennsdorf bei Enns

EISEN NEUMÜLLER – acélkereskedelem és -hasznosítás

A gyorsaság az EISEN NEUMÜLLER védjegye. A dinamikus családi vállalkozás néhány évvel ezelőtt egészítette ki termékkínálatát hegesztőanyagokkal és a voestalpine Böhler Welding egyik legfontosabb ausztriai kereskedelmi partnerévé vált.

Teljes körű termékválaszték

A voestalpine Böhler Welding teljes termékválasztéka megjelenik a vállalat három márkakategóriájában. A modern, fűtött raktárban jelenleg is mintegy 200 tonna hegesztőanyagot tartanak készleten. A pontosan a termékeknek megfelelően kialakított intralogisztikai rendszer könnyű és hatékony készletgazdálkodást tesz lehetővé. Legyen szó akár egy gyorsan fogyó, standard termékről, mint például az EV 50 elektródáról vagy egy speciális ezüstforraszról, az EISEN NEUMÜLLER rövid időn belül kiszállítja az ügyfél részére. Legyen szó akár kis mennyiségről vagy több tonnáról, melynek kiszállítását a vállalat kiterjedt gépkocsiparkjának egyik teherautója végzi, a délután 3 órakor megrendelt áru Ausztrián belül másnap megérkezik a vevőhöz.

"A voestalpine Böhler Welding szakemberei elkísérnek bennünket ügyfeleinkhez. Tanácsadás a helyszínen – hegesztési szakértőink támogatásával."

Roland Mathä, hegesztőanyagok beszerzése és értékesítése

Igazán jó tanácsadás

Roland Mathä a hegesztőanyagok beszerzésével és értékesítésével foglalkozik. 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Korábban a voestalpine munkatársa volt, ahol még a voestalpine Böhler Weldingnél is dolgozott. A kiváló együttműködés tovább folytatódik. Roland Mathä a következőt mondta: „Az ügyfelek elmondják, milyen anyagokkal és milyen körülmények között dolgoznak, mi pedig tanácsot adunk nekik és megtaláljuk a megfelelő hegesztőanyagokat. A szolgáltatás azonban itt még nem ér véget, s a voestalpine Böhler Welding mindvégig példaértékű módon támogat bennünket. Különleges megrendelések esetén mindig elkísér az ügyfélhez a voestalpine Böhler Welding valamelyik szakembere. Ott közvetlenül és személyesen felvesszük az összes lényeges paramétert és helyszíni tanácsadást nyújtunk. Tevékenységeink között üzemek átvilágítása és tanúsítása is szerepel.”

Just-in-time szállítás

Jelenleg a Dunát átszelő, nyolcsávos, autópálya-csatlakozást biztosító bécsi Praterbrücke felújításához szállítunk mintegy 40 tonna hegesztőanyagot a helyszínen dolgozó 20 hegesztő számára. Az EISEN NEUMÜLLER munkatársai szükség szerint a helyszínen vannak, és a megfelelő időben szállítanak – akár szélsőséges esetekben is. Roland Mathä a következőt mondta: „A voestalpine Kapfenberg segítségével nemrégiben sikerült egy olyan terméket kiszállítanunk néhány óra alatt a munkához Bécsbe, amely nálunk nem volt raktáron. Kijelenthetjük: a voestalpine Böhler Welding tökéletes partnerünk.”