voestalpine Böhler Welding

Karrier

Kezünkbe vesszük a jövő alakítását! – Vegye Ön is kezébe jövőjének alakítását.

Látogasson el Állásportál oldalunkra, és tekintse meg a voestalpine Böhler Welding izgalmas és multikulturális állásajánlatait.

A voestalpine Böhler Welding vállalatnál olyan csapat tagjává válik, amely globálisan gondolkodik és cselekszik. Úttörők vagyunk, és a világ 23 országában több mint 2200 alkalmazottal vagyunk jelen – mindenütt, ahol szükség van kiváló termékeinkre és műszaki szakértelmünkre!

Munkatársainkkal való határokon átívelő együttműködése keretében Önnek lehetősége lesz csúcsminőségű hegesztő- és forraszanyagok fejlesztésére és gyártására.

Bár a nyelvek és kultúrák eltérőek, hozzáállásunk ugyanaz – nagy elhivatottsággal végezzük munkánkat, és kezünkbe vesszük a jövő alakítását! Tegye meg a döntő lépést karriere érdekében, és váljon csapatunk tagjává...

Be…one step ahead!

Aktuális állásajánlatok

Egy megfelelő munkát keresel? Mi megfelelő embereket keresünk! Talán az alábbi álláslehetőségeink közül az egyik a megfelelő…

További információk

Önként leadott jelentkezés

Ha úgy érzed értékes tagja lehetnél csapatunkban és meg vagy győződve arról, hogy elolvassuk a CV-det, akkor használt a következő űrlapot a jelentkezéshez.

További információk