voestalpine Böhler Welding

Alkalmazástechnikai Központok

Alkalmazástechnikai Központjaink ügyfeleink, forgalmazóink és vállalati személyzetünk oktatási központjai, amelyek egyesítik magukban a tudást, a technológiát és a kutatást az Ön eredményes kiszolgálása érdekében.

Támogatjuk Önt, bárhol is legyen

A hegesztőanyagok és szolgáltatások szakértő és megbízható fejlesztőjeként a voestalpine Böhler Welding világszerte számos Alkalmazástechnikai Központot hozott létre annak érdekében, hogy helyi műszaki támogatást nyújtson ügyfeleinek és az ágazatoknak. Minden egyes gyártási egység és főbb értékesítési iroda saját Alkalmazástechnikai Központtal rendelkezik, amelyben értékesítés előtti és utáni támogatást nyújt, igény szerint ügyfeleknek végzett munkákat szimulálva. Alkalmazástechnikai mérnökeink megfelelő hegesztési eljárásokat dolgoznak ki, és ajánlásokat fogalmaznak meg a további minősítésekre vonatkozóan. Legújabb Alkalmazástechnikai Központunkat Indiában, mumbai értékesítési irodánk közelében hoztuk létre. 2013-ban újabb önálló Alkalmazástechnikai Központ nyitja meg kapuit Dubaiban a közel-keleti térségben lakó ügyfeleink helyi kiszolgálása érdekében. 

A legmodernebb technológia

Alkalmazástechnikai Központjaink a legmodernebb gépekkel és eszközökkel vannak felszerelve a kritikus és komplex műveletek végrehajtásához. A hagyományos fogyóelektródás vagy volfrámelektródás védőgázas ívhegesztésen kívül fedett ívű hegesztésre is lehetőség van szilárd és folyósított töltött huzalokkal, továbbá szalagos bevonásra fedett ívvel és salakkal. Forrasztási részleggel is rendelkezünk, mely a kemény- és lágyforrasztott kötések gyártásba történő bevezetésével is foglalkozik. A legkülönbözőbb alkalmazásokban és ágazatokban szerzett ismereteket és szemléletmódokat a nemzetközi és országos szemináriumokon és workshopokon részt vevő alkalmazástechnikai mérnökeink teszik közkinccsé.