voestalpine Böhler Welding

Minőségi ipari felhasználású töltőfémek karbantartáshoz, javításhoz és felrakóhegesztéshez. A UTP és Soudokay márkáknak a voestalpine Böhler Welding márkahálózatába történő integrációja révén a UTP Maintenance immár 60 éves büszke múlttal rendelkezik mint a hegesztéstechnológiai termékek innovatív szállítója. A javítás, karbantartás és felrakóhegesztés területén világszinten vezető szerepet tölt be.

Testre szabott védelem™

Az ipari tapasztalatok és az alkalmazástechnikai ismeretek az innovatív és testre szabott termékekkel együtt biztosítják megrendelőink számára a termelékenység és védelem ideális kombinációját a lehető legrövidebb idő alatt és termékeik maximális teljesítménybeli kapacitásának kihasználása mellett. Ez, vagyis a „testre szabott védelem” a lényege a UTP Maintenance irányelvének, melynek középpontjában a megrendelő áll.

Megoldások a Föld minden pontján

A UTP Maintenance a voestalpine Böhler Welding nemzetközi fiókvállalatain és kereskedelmi hálózatán keresztül a világ  több mint 150 országában kínálja termékeit. Hegesztőmérnökeink a hegesztési technológiával kapcsolatos valamennyi kérdésben szaktanácsadással és támogatással állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Javítás

A legjobb választás a javítással kapcsolatos napi kihívásokhoz.

olvasson tovább

Felületképzés

A legjobb választás a kopással kapcsolatos napi kihívásokhoz.

olvasson tovább

Plattírozás

A legjobb választás a korrózióval (plattírozással) kapcsolatos napi kihívásokhoz.

olvasson tovább

Termikus fémszórás és PTA

A legjobb választás a termikus fémszórással kapcsolatos napi kihívásokhoz.

olvasson tovább

Accessories

Safety Equipment for welders

More information