voestalpine Böhler Welding

Az új referencia a hegesztőgépek között

Az Ön kihívása fémből gyártott anyagok összehegesztése. Tudja, hogyan kell hidakhoz, gépekhez és erőművekhez tervezett alkatrészeket hegeszteni. A munkájához nem „egy” megoldásra van szüksége, megérdemli a legjobbat. Egyedülálló portfóliónk csúcsminőségű hegesztőanyagokból, alkalmazástechnikai szolgáltatásokból, kiegészítőkből és hegesztőgépekből áll, mellyel teljes körű megoldást tudunk nyújtani. A Terra és Uranos termékcsaláddal pedig új mércét állítunk fel a mindennapos és a különleges hegesztési feladatoknál. A hegesztőanyagok és gépek az alkalmazástechnikai tudásunkra építve az parágban egyedülálló módon össze lettek hangolva, mely a precizitás újabb lépcsőfokát teszi lehetővé. Ezzel megcélozhatja az iparágában legjobb kötéseket, melyekre büszke lesz. Ehhez 5 év garanciát adunk valamennyi Terra és Uranos hegesztőgépünkhöz.

Teljeskörű szolgáltató a hegesztésben

A voestalpine Böhler Welding megtette a következő határozott lépést afelé, hogy valóban teljes körűen tudja támogatni ügyfeleit a hegesztés területén. A hegesztőgépek és hegesztőanyagok tökéletes kombinációja további előnyöket nyújt vevőinknek, valamint optimalizációs lehetőséget az értékláncban. 

Legmagasabb követelmények: a terméktulajdonságoktól a felhasználói előnyökig

 • a Böhler Welding - eltérően más gyártóktól - egyesíti a metallurgiai tudást, a technológiai kompetenciát, és a teljeskörű termékpalettát.
 • a Böhler Welding ügyfelei számára a hegesztőanyagok és a hegesztőgépek tökéletes szimbiózist alkotnak.
 • a harmonikusan beállított hegesztőgép és hegesztőanyag együttműködés garantálja az ideális ívgyújtást és a folyamatos huzalelőtolást.
 • az optimalizált jelleggörbék első osztályú varratokat eredményeznek.
 • a Böhler Welding hegesztőgépeket Európában készítik és a legmagasabb minőséget és szolgáltatási szintet garantálják.
 • a minőségre vonatkozó ígéretünket akár 5 éves szavatossággal is alátámasztjuk.
 • partnereink építhetnek a megbízható együttműködésünkre és a tartós kapcsolatra.

Kutatás és fejlesztés

A szakmai hozzáértésünk stratégiai értékünk és az egyik legfontosabb tulajdonságunk. A kutatási részlegünk elkötelezett a folyamatos termékoptimalizáció iránt.

 • saját hardware és software fejlesztés: minden stratégiai alkatrészt és összetevőt teljesen és kizárólag saját magunk tervezünk és fejlesztünk a piacérettségig. A kutatási és fejlesztési központunk tervezi és szabadalmaztatja a Böhler Welding hegesztőgépek valamennyi nem szokványos szoftvermegoldását.
 • fejlett eszközök és eljárások: Böhler Welding keményen dolgozik azon, hogy tartsa a lépést a technológia és az IT fejlődésével az egyedülálló termékfejlesztéshez.
 • folyamatos fejlesztés: a K+F laboratóriumaink folyamatosan dolgoznak új megoldásokon a meglévő és új anyagok hegesztési eljárásainak fejlesztéséhez.

Teljeskörű megfigyelés és ellenőrzés

Ívszabályozás: hibátlan varratok

A hegesztés minőségét és teljesítményét nagymértékben befolyásolja az ív pontossága és minősége. Minél jobban tudjuk szabályozni és állítani az ívet, annál pontosabban tudjuk teljesíteni az elvárt mechanikai tulajdonságokat.

Böhler Welding mindig szem előtt tartja ezt, időt és erőforrást nem kímélve fejleszti az ehhez kapcsolódó hardware-t és software-t, mely egyedállóan nagy pontossággal felügyeli és szabályozza az ívet. Ez új lehetőséget kínál ügyfeleinknek a gyártási folyamataik optimalizására.

Fedezze fel a hegesztési üzemmódok világát

A szabadalmaztatott ívszabályozási technológia eredménye a nagyszámú hegesztési üzemmód, mely a hegesztő számára megkönnyíti és dinamikusabbá teszi a munkát. Az üzemmódok közötti választás lehetősége megengedi a hegesztő számára, hogy az aktuális feladatának legmegfelelőbb programot válassza ki.

Teljesen digitális szabályozás: digitális hegesztés

A Böhler Welding termékek nagy előnye a varrat és az egész hegesztési folyamat teljesen digitális szabályozása.

Egy stabil, megbízható rendszer mely jelentős előnyöket biztosít az alkalmazások és eljárások sebességében és a rugalmasságában, valamint a megismételhetőség és pontosság területén.

A hegesztőgép belső kommunikációja CAN BUS rendszeren alapul, és ebből adódóan ellenáll az elektromágneses hullámoknak, így az adatokat biztonságosan és gyorsan lehet továbbítani, valamint a frissítéseket és beállításokat gyorsan és egyszerűen alkalmazni.

Termékek és tecnológiák

A Böhler Welding acél, korrózióálló acél, alumínium és más fémek ívhegesztéséhez gyárt áramforrásokat. A termékpalettánk magában foglalja a fő ívhegesztő eljárásokhoz használatos gépeket. A fejlesztési központjaink kiemelkedő megbízhatóságú és hatékonyságú, innovatív műszaki megoldáskat tartalmazó hegesztési rendszereket fejlesztettek, melyek egy részét nemzetközi szabadalmak is védik.

Egy technológia - két markáns termékcsalád

A szabadalmaztatott Multiline-Three Level® inverter a Böhler Welding áramforrások kulcsalkatrésze. Ez a modern és műszakilag érett inverter hosszútávú verhetetlen teljesítményt és megbízhatóságot kínál. Vevőink fő haszna leginkább a fejlett ívszabályozás, az alkalmazhatósága különböző eljárásokhoz és alkalmazásokhoz, pontossága, és a folyamat megismételhetősége.

A Böhler Welding hegesztőgépek elérhetőek a TERRA és URANOS termékcsaládokban és teljesítik bármely ipari felhasználás követelményeit.

Tartozékok

A Böhler welding kínálatában minden megtalálható, amire szüksége van a hatékony hegesztéshez. Vevőink részére nemcsak a bevontelektródás, AVI, és fogyóelektródás gépek teljes portfóliója elérhető, hanem a felhasználóbarát és magas hegesztési minőséget biztosító válogatott tartozékok is.

 • Minden alkalmazásra: a Böhler Welding minden kihívásra kínál megoldást. Mindegy, hogy fémfeldolgozó ipar, hajógyártás vagy autóipar, a Böhler Welding márkájú előtolók megfelelnek a legmagasabb műszaki követelményű iparágak elvárásainak is.
 • Tartósság és termékbiztonság: tartós és magas minőségű anyagokat használunk fel, valamint védjük a berendezéseket a külső hatásoktól, mint például a portól és rázkódástól.
 • Görgők és kerekek teljes kínálata: lehetőség van az előtoló átalakítására a meghajtott görgők számának emelésével, valamint az előtoló kerekekkel történő ellátására.
 • Kézben tartja: teljes választék, mely az egyszerű áramerősség-állítástól egészen a hegesztőgép mindenre kiterjedő szabályozásáig terjed.
 • Ergonómikus és robusztus: nagy szilárdságú szálerősítéses anyagok és IP54 védettség.
 • Biztonságos adatátvitel: digitális adatátvitel CAN BUS-on keresztül.
 • Erős és védő: magas minőségű és ellenállóképességű ház IP23S besorollású védelemmel.
 • Halk és biztos: a készülékekben alacsony zajszintű keringtetőszivattyúk vannak, ezenkívül a hűtőfolyadék áramlása szabályozott, és a LED kijelzőn látható a hűtőfolyadék hőmérséklete.
 • A megfelelő kocsi minden igényhez: a Böhler Welding kínálatában mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő hegesztőgép kocsit.
 • Hatákony design: a hegesztő munkájának megkönnyítésére készült, ezért került rá gázpalack tartó, szerszámok tárolására szolgáló helyek, és sokminden más.

Böhler Welding szavatosság

Jótállunk az általunk ígért minőségért

A Böhler Welding hegesztőgépekre (regisztrációt követően) öt év szavatosság jár, mely megnyugtatja vevőinket afelől, hogy minőségi terméket vásároltak.

Problémamentes hegesztés

A robusztus, megbízható felépítés és a rendszeres karbantartás garantálja a hosszú üzemeltetést.

Öt év szavatosságra van szüksége a gépre? Nem gond. Csak töltse ki a szavatosság igénylőlapot, és megküldjük a visszaigazolást.

Szavatosság igénylőlap