voestalpine Böhler Welding

The Best for the Best: BÖHLER FOX C 9 MV

31. jan 2020

Best Electrodes. Best Welders. Our recommendation for power plant construction.

olvasson tovább

Basic Schweißtechnik (ausgebucht)

25. - 26. feb 2020 | Hamm, Deutschland

In diesem Kurs lernen die Teilnehmer die Grundlagen der Schweißtechnik kennen. Dieses Training ist gleichzeitig eine Einführung in die Welt der voestalpine Böhler Welding. Das technische Niveau dieses Seminares ist auch Voraussetzung für alle folgenden Seminare.

olvasson tovább

The best procedure for repairing hammers in the sugar industry

Success Story | Ourinhos, Brazil

Changing hammers in sugar mills causes gaps in efficiency and a loss in production. UTP Maintenance customer was therefore looking for a better solution and our Application Engineers offered a new procedure to repair the hammers.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Wastewater Treatment Operator Class B

voestalpine Bohler Welding USA Technology
Portage, Indiana

Sachbearbeiter Vertriebsinnendienst (m/w/d)

voestalpine Böhler Welding Germany GmbH
Bad Krozingen