voestalpine Böhler Welding

diamondspark – all seamless solutions under one name

4. jún 2020

diamondspark product range by Böhler Welding has expanded to 70 different products and all product names have been updated to a new name: diamondspark.

olvasson tovább

Basic Flux Cored Wire

6. - 7. okt 2020 | Cittadella, Italy

This seminar deals with different types of cored wires and their applications in theory and practice reports. It is spoken about unalloyed types as well as on high-strength and heat-resistant alloys. Another focus is the group of stainless cored wires, which are used both in the automotive sector as well as in apparatus increasingly.

olvasson tovább

Matchless in Stainless wires for NASA liquid hydrogen pressure vessel

Customer Didion’s Mechanical asked for a product recommendation and technical assistance with a cryogenic pressure vessel application.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Gerente de Ventas Region Norte

voestalpine Bohler Welding Mexico
Mexico, MTY

Ausbildung zum/zur Fachlagerist/-in in Hamm zum 01.09.2020

voestalpine Böhler Welding Germany GmbH
Hamm