voestalpine Böhler Welding

We care for our employees, partners and customers

27. már 2020

The health of our employees and their families, our business partners and customers is of utmost importance to voestalpine Böhler Welding.

olvasson tovább

Advanced Welding Technology

21. - 22. ápr 2020 | Dubai, UAE

The advanced course for technicians deals with welding applications including relevant practical examples combined with the product range of voestalpine Böhler Welding. The course imparts knowledge which enables the participants to successfully providing solutions to the customer.

olvasson tovább

URANOS 2000 SMC in the French Alpes

Success Story | Sainte-Hélène-du-Lac, France

URANOS 2000 SMC has undergone a difficult challenge and proven it’s quality: lightweight, convenient, precise. The perfect welding machine for an extraordinary job.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Territory Sales Manager (OH, IN, PA)

voestalpine Bohler Welding USA, Inc
Ohio, USA Area

Territory Sales Manager

voestalpine Bohler Welding USA, Inc
Dallas, TX

Territory Sales Manager (N. CA)

voestalpine Bohler Welding
Northern California, USA