voestalpine Böhler Welding

Open House Flashback: diamondspark lectures & live demos

11. szep 2019

Seamless cored wires for brilliant results. Exciting lectures and live demonstrations together with diamondspark 52 RC and diamondspark 46 MC at Open House in Hamm.

olvasson tovább

vaBW Partner Performance Program Welding Portfolio

18. - 19. szep 2019 | Kapfenberg, Österreich

Dieser Kurs vermittelt einen Überblick unseres Schweißtechnik-Produktsortiments. Der Teilnehmer trainiert dabei auch den Umgang mit unseren Produktinformationen und Qualitätsdokumentationen. Ein weiterer Schwerpunkt des Trainings bildet das Verständnis der Kundenanforderungen und soll eine lösungsorientierte Kundenberatung näherbringen.

olvasson tovább

Efficiency first

Success Story

David Lecointre and his team received the silver award in the category "most efficient solution" for their project with SERIMAX at Solvator 2019.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Ausbildung zur / zum Industriekauffrau / mann 2020 in Bad Krozingen

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen

Ausbildung zum/zur Fachlagerist/-in in Hamm zum 01.09.2020

voestalpine Böhler Welding Germany GmbH
Hamm

Ausbildung zum/zur Industriemechaniker/-in zum 01.09.2020 in Hamm

voestalpine Böhler Welding Germany GmbH
Hamm