voestalpine Böhler Welding

The Best for the Best. Best Electrodes for Best Welders.

12. nov 2018

Do you already have stick electrodes from Böhler Welding in your portfolio? We offer the broadest portfolio of stick electrodes in the welding market.

olvasson tovább

ADIPEC International Petroleum Exhibition

12. - 15. nov 2018 | Abu Dhabi

Abu Dhabi 12 -15 November

olvasson tovább

BÖHLER Welding filler metals in use on China's high-speed train lines

Success Story

The seamless cored wire BÖHLER HL 51 T-MC from the series Diamondspark by Böhler Welding proves to be a filler material that meets all requirements.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Hegesztési Akadémia

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Mitarbeiter/in Qualitätssicherung

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen