voestalpine Böhler Welding

Welding becomes smart with the Welding Calculator App

13. feb 2019

The Welding Calculator app supports the planning and optimization of welding tasks such as the calculation of cooling time, preheating temperature or the calculation of the required amounts of welding consumables.

olvasson tovább

Werkzeugbau

26. - 27. feb 2019 | Bad Krozingen

Dieses Seminar richtet sich an Fachleute, die mit den gängigen Verfahren im Werkzeugbau bereits vertraut sind und ihre Kenntnisse vertiefen bzw. Fallbeispiele besprechen möchten. Die Schwerpunkte dieser Schulung liegen auf der Vorstellung der entsprechenden Grundwerkstoffe, der geeigneten Schweißzusätze und deren Verarbeitung in den verschiedenen Schweißverfahren.

olvasson tovább

Vertical up welding of 9% Nickel LNG storage tanks with Böhler Welding

Success Story | USA, Europe, Australia, South Korea

Welded joints in the fabrication of cryogenic liquid nitrogen gas (LNG) tanks are submitted to severe conditions – such as very low temperatures and high stress.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Analista IT (Infraestructura)

voestalpine Bohler Welding Mexico
Tlalnepantla, Estado de Mexico

IT Specialist

voestalpine Böhler Welding Austria GmbH
Kapfenberg

Ausbildung Metalltechniker/in - Hauptmodul: Maschinenbautechnik

voestalpine Böhler Welding Austria GmbH
Kapfenberg