voestalpine Böhler Welding

OUR SERVICES. OUR SUPPLIES. We continue to work for your solutions

3. ápr 2020

The global setup of our voestalpine Böhler Welding group is allowing us to retain the highest service level possible to our valued customers.

olvasson tovább

Expert Cored Wires

7. - 8. júl 2020 | Cittadelly, Italy

This course deals with welding applications including relevant practical examples focusing on cored wires. This expert seminar provides inside knowledge of focus industries.

olvasson tovább

URANOS 2000 SMC in the French Alpes

Success Story | Sainte-Hélène-du-Lac, France

URANOS 2000 SMC has undergone a difficult challenge and proven it’s quality: lightweight, convenient, precise. The perfect welding machine for an extraordinary job.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Gerente de Ventas Region Norte

voestalpine Bohler Welding Mexico
Mexico, MTY

Customer Service Manager - USA

voestalpine Bohler Welding USA, Inc
Sugar Land, TX USA

Wastewater Treatment Operator Class B

voestalpine Bohler Welding USA Technology
Portage, Indiana