voestalpine Böhler Welding

Weldex 2019

24. okt 2019

On 15-18 October 2019, Russia’s largest fair for welding technologies, weldex 2019, opened its doors to public, with voestalpine Böhler Welding being one of the venue’s highlights.

olvasson tovább

FABTECH 2019

11. - 14. nov 2019 | Chicago, Illinois

Made with pride in the USA. The stainless welding wires with great quality and superior performance. Make strong, corrosion resistant and lasting welds that reflect the beauty of stainless steel. Come and join us at booth B27068.

olvasson tovább

3D manufacturing of a propeller

Success Story

Become more competitive by producing faster, at lowest possible costs and still offer products of highest quality without defects. Naval Group set their targets high and together with the team of Böhler Welding the 3D manufacturing of a propeller revealed in astonishing results.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Global Lead Buyer/Senior Purchaser (m/f)

voestalpine Böhler Welding Austria GmbH
Kapfenberg

Technischer Verkäufer Westösterreich (m/w/d)

voestalpine Böhler Welding Austria Vertriebs-GmbH
Kapfenberg

Ausbildung zur / zum Industriekauffrau / mann 2020 in Bad Krozingen

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen