voestalpine Böhler Welding

STEEL FAB 2020

19. jan 2020

On 13-16 January 2020, the STEEL FAB '20 took place in Sharjah, UAE, with our new EQuipment lines TERRA and URANOS capturing a lot of attention.

olvasson tovább

Weld India 2020

7. - 9. feb 2020 | Navi Mumbai, India

We are exhibiting. Come & experience Böhler Welding products and services. Meet our experts.

olvasson tovább

3D manufacturing of a propeller

Success Story

Become more competitive by producing faster, at lowest possible costs and still offer products of highest quality without defects. Naval Group set their targets high and together with the team of Böhler Welding the 3D manufacturing of a propeller revealed in astonishing results.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Energieanlagenelektroniker (m/w/d)

voestalpine Böhler Welding Automation GmbH
Burbach

Wastewater Treatment Operator Class B

voestalpine Bohler Welding USA Technology
Portage, Indiana

Electromecánico

voestalpine Bohler Welding Mexico S.A. de C.V.
Tlalnepantla Estado de Mexico