voestalpine Böhler Welding

Ferrritic Stainless Steels

22. nov 2019

Ferritic stainless steels are, in principle, ferritic at all temperatures and normally alloyed with 13 – 18% chromium and low levels of the austenite formers carbon and nickel.

olvasson tovább

The Future of Productivity - Wire Arc Additive Manufacturing

19. - 22. nov 2019 | Frankfurt am Main, Germany

Visit us at Formnext 2019 and experience "The Future of Productivity - Wire Arc Additive Manufacturing." - Hall 11 / Stand C51.

olvasson tovább

3D manufacturing of a propeller

Success Story

Become more competitive by producing faster, at lowest possible costs and still offer products of highest quality without defects. Naval Group set their targets high and together with the team of Böhler Welding the 3D manufacturing of a propeller revealed in astonishing results.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Welding Demonstrator

VOESTALPINE BOHLER WELDING INDIA PRIVATE LIMITED
Thane, Maharastra

Anwendungspraktiker (w/m/d)

voestalpine Böhler Welding Germany Vertriebs-GmbH
Hamm

Personalreferent (m/w/d)

voestalpine Böhler Welding UTP Maintenance GmbH
Bad Krozingen