voestalpine Böhler Welding

Formnext 2019

5. dec 2019

We were a part of the Formnext 2019 together with "The Future of Productivity - Wire Arc Additive Manufacturing" and the best quality wire alloys.

olvasson tovább

Basic Welding Technology

6. - 7. jan 2020 | Mumbai, India

In this training course the basics regarding welding technology are taught. It is also an introduction into the world of voestalpine Böhler Welding. The technical level of this seminar is a prerequisite for all Advanced & Expert training courses.

olvasson tovább

3D manufacturing of a propeller

Success Story

Become more competitive by producing faster, at lowest possible costs and still offer products of highest quality without defects. Naval Group set their targets high and together with the team of Böhler Welding the 3D manufacturing of a propeller revealed in astonishing results.

olvasson tovább

Autóipar

Tömör és fémportöltetű huzalok kifejezetten az autóipar számára. A voestalpine Böhler Welding az autóipari tömör és fémportöltetű huzalok vezető beszállítója. A termelékenység fokozására irányuló elvárások és az alapanyagokkal szemben támasztott új követelmények újabb és újabb innovációkra ösztönöznek bennünket.

olvasson tovább

Welding ACADEMY

A kiválóságnak köszönhetjük, hogy egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, s ez jelenti a kiváló teljesítmény alapját. A Böhler Weldingnél azt a célt tűztük ki, hogy megosztjuk szakértelmünket ügyfeleinkkel és partnereinkkel annak érdekében, hogy közösen dolgozzunk ki kiváló megoldásokat.

olvasson tovább

Viszonteladók

Úttörő módon az innováció élvonalában vagyunk és a piacon egyedülálló új megoldások kifejlesztésén dolgozunk. Ez jelenti a hegesztési ágazat mozgatórugóját. Célkitűzésünk, hogy mindenki számára értéket teremtsünk.

olvasson tovább

Aktuális állásajánlatok

Ausbildung Industriekaufmann (m/w/d)

voestalpine Böhler Welding Austria GmbH
Kapfenberg

Ausbildung Metallurgie & Umformtechniker (m/w/d)

voestalpine Böhler Welding Austria GmbH
Kapfenberg

Welding Demonstrator

VOESTALPINE BOHLER WELDING INDIA PRIVATE LIMITED
Thane, Maharastra